Moncia89
Fanka BB :)
Zainstalowałam Ciąża +, jest bardzo przyjemna i przy niej zostanę, dzięki dziewczyny @KasiaS93 @milka2205
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam dziś 9+3 niestety ja ciągle żyje bo muszę rano wydawało się że jest o niebo lepiej niestety zrobiłam rodzinie obiad i zaczęło mnie cofać do tej pory mi nie przeszło zazdroszczę Ci energiiNie ma co się nakręcać ja mam dzisiaj 9+3 mdłości od kilku tygodniu ustąpiły, energii mam full i wg się czuję że mogę góry przenosić ale myślę że to normalna sprawa że z czasem te zmęczenie musiało ustąpić
Jaski fajne chłopaki wiem bo mamMy nad imieniem jakoś szczególnie nie rozmawialiśmy chcemy poczekać do prenatalnych aż będzie wiadomo że wszystko Oki. Kiedyś rozmawialiśmy że dla Chłopca Jasiu po moim zmarłym teściu, mój partner był bardzo zrzyty z tatą niestety zmarł gdy ten miał 14 lat..
A czy w tej apce jest opcja wpisywania ciśnienia?Mój synek ma na imię Kryspin, a teraz zastanawiam się nad imionami: Jeremiasz, Mikołaj i Nikodem. A jak będzie dziewczynka to Jagoda
Jeśli chodzi o aplikacje to polecam ciąża+.
Nie, ale jest terminarz gdzie można zapisywać notatki. Są informacje o dziecku i mamie oraz podgląd jak dziecko wygląda w danym tyg., propozycje imion itp.A czy w tej apce jest opcja wpisywania ciśnienia?