katee.kay
Fanka BB :)
ojezu...Dziewczyny! U mnie hit! Lody kawowe zajadłam ogórkiem małosolnym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojezu...Dziewczyny! U mnie hit! Lody kawowe zajadłam ogórkiem małosolnym
Dawid, Piotr, Dominik, Daniel, Gabriel, ale też typowo biblijne Jozue i Samuel albo EmmanuelPowiedz jakie macie imiona dla chlopcow bo gdyby u mnie byl chlopiec to nie mam pojecia, żadne meskie imie mi sie nie podoba
U nas pewnie Julia albo Tymek.Dziewczyny... a jak u Was z imionami dla pociech? Macie już wybrane? Wybierzecie jak zobaczycie dzidzie? co Wam się podoba?
Ja mam przeczucia na syna, mąż na córkę. Ciekawe. Też mam prenatalne 14 maja a jaką masz aplikacje do prowadzenia ciąży? Ja mam Preglife ale w sumie poza odliczaniem i jednym krótkim artykułem co tydzień, nie ma w niej nic ciekawegoMężowi też się Szymon podobał. [emoji6]
Też kilka osób mi powiedziało, że czuje, że to będzie dziewczynka. No cóż. Ja przeczuć nie mam. Myślę tylko o tym, żeby ciąża skończyła się w listopadzie szczęśliwym rozwiązaniem.
Dziś skończyłam 10 tydzień i aplikacja uspokoiła mnie, że największe zagrożenie wad i poronienia już minęło.
We wtorek mam usg na nfz to znowu się (mam nadzieję) uspokoję, a prenatalne 14 maja.
Mam Szymonka w domu my razem jeszcze nie rozmawialismy o imionach, zresztą ja tak bardzo ostrożnie podchodzę do tej ciąży, samo mało o niej wspominam bo się boję, że znowu może cos pójść nie tak, że chyba boję się przywiązać do tej ciąży. Ale dla dziewczynki podoba mi się Basia i Haniaa dla chłopca nie mam pomysłu.Mi dla chłopca podoba się tylko Szymon, wiec pewnie jak bd chłopiec to tak dam na imię, chyba że mnie oświeci po porodzie i zmienię zdanie [emoji16] a dla dziewczynki mam kilka wybranych i mam mega dylemat, więc będzie problem - chyba że zobaczę i mnie oświeci co najbardziej pasuje [emoji3526]
Już ze trzy osoby mi powiedzialy, że będę miała dziewczynkę [emoji2960][emoji2960]
Też sobie myślałam o tymCzy coś wiadomo o naszej grupie zamkniętej? Bo coś długo nie widzę tu Ewarut i tak sobie myślę, że może część pisze już na innej grupie a my nieświadome tutaj
Dajcie tak na imię jak Wam się podoba moja teściowa np zawsze krytykuje imię dzieci, czy to u rodziny czy u znajomych do tego stopnia że gdy siostrzenica teściowej oznajmiła że dziewczynka będzie miała na imię Marysia to Teściowa zrobiła taka minę.. I zaraz się zaczęły komentarze co to za imię dla dziecka. Żeby było ciekawiej... Teściowa ma na imię MarysiaMi osobiście podobają się stare polskie imiona np dla chłopca Jan, Tadeusz, Jerzy a dla dziewczynki Alicja albo Wanda...
Ale rodzicom kojarzą się te imiona z ich znajomymi i grymaszą... wiec przestałam ich pytać o zdanie
Podoba mi się tez Leon, Franek, Pola ale strasznie popularne są te imiona teraz...
Dziewczyny... a jak u Was z imionami dla pociech? Macie już wybrane? Wybierzecie jak zobaczycie dzidzie? co Wam się podoba?