Oooo... tez lubię Stasia i Kazika... o Jadwidze nie myślałam ale chodziła mi po głowie Jagoda... mamy podobne gustaU nas jeśli będzie dziewczynka to Jadzia [emoji6] a jeśli chłopiec to Kazik albo Staś [emoji16]
reklama
Ja mam Jaska i nie żałuję, w ostatniej chwili wybraliśmy i jest dobrze nie wyobrażam sobie innego dla syna, teraz będzie gorzej bo już mi się nic nie podobaMi osobiście podobają się stare polskie imiona np dla chłopca Jan, Tadeusz, Jerzy a dla dziewczynki Alicja albo Wanda...
Ale rodzicom kojarzą się te imiona z ich znajomymi i grymaszą... wiec przestałam ich pytać o zdanie
Podoba mi się tez Leon, Franek, Pola ale strasznie popularne są te imiona teraz...
Kokosowe_sny
Fanka BB :)
Hahh to super [emoji6][emoji6] nie wszystkim podobają się te imiona, ale jak dla mnie mają to coś [emoji16][emoji3059]
Oooo... tez lubię Stasia i Kazika... o Jadwidze nie myślałam ale chodziła mi po głowie Jagoda... mamy podobne gusta
KasiaS93
Ja to poszalałam z aplikacjami. [emoji28]U nas pewnie Julia albo Tymek.
Ja mam przeczucia na syna, mąż na córkę. Ciekawe. Też mam prenatalne 14 maja [emoji4] a jaką masz aplikacje do prowadzenia ciąży? Ja mam Preglife ale w sumie poza odliczaniem i jednym krótkim artykułem co tydzień, nie ma w niej nic ciekawego
Preglife, HiMommy, Ciąża+, Moja ciąża, Happy baby, Sprout.
Różnie pokazywały, ale ustawiłam je zgodnie z ostatnim usg. Om 16.02, termin 22.11, dziś 10+0.
Pierwsze dziecko, więc porównuję info i wszystko mnie ciekawi. [emoji23]
Paraply
Dominik i Samuel też mi się podobają. Z męskich to jeszcze Natan (i tak chyba będzie miał na imię jeśli będzie syn bo mąż mówi, że może być ostatecznie), Nataniel i dość nietypowe- Axel bądź Aksel- ale mąż mocno grymasi i mówi, że już woli Natana [emoji849]Dawid, Piotr, Dominik, Daniel, Gabriel, ale też typowo biblijne Jozue i Samuel albo Emmanuel
Moncia89
Tez bym tak zrobiła ale niestety nie mam już miejsca na telefonie preglife dla mnie trochę nudnawe. Polecisz inną zamiast preglife czy jednak zostać przy niej?Ja to poszalałam z aplikacjami. [emoji28]
Różnie pokazywały, ale ustawiłam je zgodnie z ostatnim usg. Om 16.02, termin 22.11, dziś 10+0.
Ciekawe połączenie ☺Dziewczyny! U mnie hit! Lody kawowe zajadłam ogórkiem małosolnym
Jak mogę się wtrącić to ja mam kilka na tablecie ale fajne są himommy codziennie jakąś wiadomość od dzidziusia i ciąża + jest dużo fajnych artykułów i na pierwszej stronie jest pokazane jak mniej więcej bobas teraz wyglądaTez bym tak zrobiła ale niestety nie mam już miejsca na telefonie preglife dla mnie trochę nudnawe. Polecisz inną zamiast preglife czy jednak zostać przy niej?
ewelka8312
Ja już kilka zainstalowalam i kilka odinstalowałem hehe..Ja to poszalałam z aplikacjami. [emoji28]
Zostałam przy jednej hi Mommy
KasiaS93
Jak chcesz mieć jedną, to myślę, że Ciąża+ jest bardzo fajna. [emoji6]Tez bym tak zrobiła ale niestety nie mam już miejsca na telefonie [emoji16] preglife dla mnie trochę nudnawe. Polecisz inną zamiast preglife czy jednak zostać przy niej?
reklama
Pyska932
Nie ma co się nakręcać ja mam dzisiaj 9+3 mdłości od kilku tygodniu ustąpiły, energii mam full i wg się czuję że mogę góry przenosić ale myślę że to normalna sprawa że z czasem te zmęczenie musiało ustąpićTez mam jakiejś zle myśli od piątku. Ciągle coś robię by nie myśleć ... Minęły mi mdłości, może sa czasami ale bardzo niewielkie. I jakoś więcej siły mam . dzisiaj 9+0. Wizytę mam dopiero 05.05 a ja już myślę czy wszystko jest dobrze...