Ja mam mieć telewizytę i czekam już od 11. Nie wiadomo kiedy będę miała telefon, a zaraz moja Mała wstanie i będzie krzyczała, że głodna [emoji1751] miałam możliwość iść na normalną wizytę z usg ale nie widziałam sensu skoro byłam w poniedziałek na prenatalnych . Staram się teraz jak najmniej mieć do czynienia ze służbą zdrowia.U mnie na szczęście się odbędzie. Ostatnio byłam 23.03
reklama
Ccamillac
Fanka BB :)
Dziewczyny, a co sądzicie na temat podróży samochodem? Chcemy z mężem pojechać 300km to rodzeństwa na majówkę. Lekarza mam dopiero po majówce. Może coś zaszkodzić dziecku?Jesteśmy 12+5.
A czemu ma zaszkodzić ?
Ja planuje jeszcze w wakacje do samolotu wsiąść, o ile ten cały syf na to pozwoli
monika1708
My chcemy jechać na majówkę na wieś, 120 km. Na święta byliśmy i na trasie nie było patroliW zasadzie tak ale liczymy na to, że nas nie złapią [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
monika1635
Zaangażowana w BB
wiesz co sama nie wiem. koleżanka cały czas mi gada, że póki dzidziuś dobrze sie nie zagnieździ to nie można... bo jej koleżanka jechała pociagiem i to tyj przejaźdzce trafiła do szpitala z krawieniem.A czemu ma zaszkodzić ?
Ja planuje jeszcze w wakacje do samolotu wsiąść, o ile ten cały syf na to pozwoli ☹
mi sie wyjade, że w 13tygodniu to juz dzidzia dobrze zagnieźdzona.
ewelka8312
Ja mam wczasy zamówione na ostatni tydzień lipca do Albanii.. zamawialiśmy w styczniu..a zaszłam w ciążę w lutym ehh..A czemu ma zaszkodzić ?
Ja planuje jeszcze w wakacje do samolotu wsiąść, o ile ten cały syf na to pozwoli ☹
I nie więc co robić.. bo chyba się boje lecieć w ciąży..ale część kasy wpłacona..
Jakby loty były wstrzymane to by pewno oddali, a jak będą latać to dupa..
monika1635
Zaangażowana w BB
a odsprzedać komuś sie nie da?Ja mam wczasy zamówione na ostatni tydzień lipca do Albanii.. zamawialiśmy w styczniu..a zaszłam w ciążę w lutym ehh..
I nie więc co robić.. bo chyba się boje lecieć w ciąży..ale część kasy wpłacona..
Mi w ciąży z córką na prenatalnych wyszło, że mam krwiaka i wtedy miałam zakaz podróży. Ale tak normalnie to raczej można.wiesz co sama nie wiem. koleżanka cały czas mi gada, że póki dzidziuś dobrze sie nie zagnieździ to nie można... bo jej koleżanka jechała pociagiem i to tyj przejaźdzce trafiła do szpitala z krawieniem.
mi sie wyjade, że w 13tygodniu to juz dzidzia dobrze zagnieźdzona.
Jak się będziesz dobrze czuła i lekarz pozwoli to czemu nie? Drugi trymestr jest najbezpieczniejszy jesli chodzi o latanie i wakacje.Ja mam wczasy zamówione na ostatni tydzień lipca do Albanii.. zamawialiśmy w styczniu..a zaszłam w ciążę w lutym ehh..
My tez planujemy, o ile sytuacja z koronawirusem sie uspokoi to lecimy na Madere na 10-14 dni koniec czerwca lub lipiec. Piękna wyspa, a co ważne wysoki poziom życia, głównie chodzi mi o opiekę medyczna w razie w.
ewelka8312
Nie raczej nie...nie mamy nawet komua odsprzedać komuś sie nie da?
reklama
monika1635
Zaangażowana w BB
może spróbujcie na facebooku, są różne grupy "odsprzedam wczasy"? może akurat ktos odkupiNie raczej nie...nie mamy nawet komu
w sumie w tej sytuacji w kraju i na swiecie nie wiem czy znjada sie chetni