reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Napisałam taka długa wiadomość po czym , jakąś pomroczność dostałam
skasowałam i sms napisałam 😂
Teraz w skrócie.
Cieszę się, że dzidziole ok , bardzo.
Współczuję straty 😔 wiem co to znaczy.
Mój syn jest jeden , najpierw byliśmy za młodzi na drugie , a teraz takie cyrki. Już ponad 7 lat się staramy . Teraz jest z nami dziewczynka ma 3 lata , ale nie wiem jak to się potoczy. Czy zostanie z nami czy nie.teraz żyje w stresie czemu młode takie małe 😔
No nie przesadzaj, jak małe? akurat na ten wiek ciąży. Odrzuc glupie mysli i ciesz sie ze serduszko bije ❤☺

reklama
@kejti1989 wiem co czujesz. Pewnie nie będziesz spala , przynajmniej ja nie spałam . Ale będzie dobrze zobaczysz !!! Ja trzymam kciuki.
@sandyy może gdzieś pisałaś , ale ile cm ma twój maluch?

Nie ma sensu, byś martwiła się na zapas!!
Jesteśmy już naprawdę daleko i szanse na poronienie są coraz mniejsze. Daj znać po wizycie :)
Ja też się boje czy wszystko ok..w 6 tyg było serce... A dopiero prenatalne w 12 tyg ehh...boje się czy coś się nie wydarzyło przez ten czas 😒

Chodzi o barwniki w tkaninach. Np. nie może nosić czarnych, granatowych skarpet bo na stopach mu wywalało krosty.
O kurcze ale w czym szukać tych barwników? Dzisiaj widzę po nogach, że troszkę lepiej wyglądają i tak nie swędzą..
Ale wiecie co wyeliminowałam? Ta poduszkę ciążową z łóżka wywaliłam, tz pomyślał, że może to od niej...
Bo dziewczyna oddawała za darmo, więc skorzystałam z okazji, nie chciałam całkiem za darmo, więc dałam jej kawę za to i wyprałam calutkiego Rogala z poszewka na 60 stopni a ona mówiła że ma psa w domu i tz się śmiał, że może jakieś pchły się w niej zaległy albo coś i mnie podrażniała [emoji848][emoji848] sama nie wiem, zobaczę kolejne dni czy całkiem mi zejdzie ta wysypka... No ale twarzą na niej spałam a nic nie mam na twarzy tylko nogi i zgięcia łokciowe delikatne krostki [emoji848]

Dziewczyny pytanie techniczne te które maja nowa aplikacje naszego forum czy wam tez z każdym otwiera się nasz wątek od pierwszej strony? Wcześniej działało bez zarzutów było na tej na której kończyłam czytać a teraz muszę przewijać to wszystko jak szalona jak chce poczytać [emoji58] ktoś coś do radzi czy ja jestem blondynka [emoji2360][emoji28]
Ja mam aplikacje ale nie ogarniam jej zupełnie[emoji52] Najgorsze, że w 1 poście nie można cytować wielokrotnie tylko trzeba wychodzić z wiadomości i kopiować jak już. Albo ja ułomna jestem i nie wiem jak to się robi.

reklama
Napisałam taka długa wiadomość po czym , jakąś pomroczność dostałam
skasowałam i sms napisałam 😂
Teraz w skrócie.
Cieszę się, że dzidziole ok , bardzo.
Współczuję straty 😔 wiem co to znaczy.
Mój syn jest jeden , najpierw byliśmy za młodzi na drugie , a teraz takie cyrki. Już ponad 7 lat się staramy . Teraz jest z nami dziewczynka ma 3 lata , ale nie wiem jak to się potoczy. Czy zostanie z nami czy nie.teraz żyje w stresie czemu młode takie małe 😔

Ale jakie male??? To ze jest 4 dni mniejsze miz wychodzi z om to to przrciez nic. Jalby bylo ze 2 tygodnie roznicy...
Z tego co widzę na zdjęciu z Twojego usg pod nakrętką (😁) to z im 12i 3 dni?

Do góry