ewelka8312
Fanka BB :)
U mnie to samo...to teraz do wtorku się postresujemyTez się boje, 3 tygodnie temu mdlosci minęły ogólnie czuje się super. A było fatalnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samo...to teraz do wtorku się postresujemyTez się boje, 3 tygodnie temu mdlosci minęły ogólnie czuje się super. A było fatalnie
Z pierwszego usg jak wstawialam na grupę o metodzie ramzi to było 2:1 (dziewczynka:chlopak), teraz na tej grupie wstawiłam ponownie to mam chyba kilkanaście komentarzy, że na bank chlopak [emoji23]
Synek mówi dziś, że siostrzyczka w brzuszku, mimo że my do tej pory nic nie mówiliśmy o płci, ani nie sugerowalismy. Mowie mu, ze to na razie niespodzianka, kto mieszka w brzuszku. A on, że chce siostrzyczkę, a braciszka nie[emoji2356][emoji2356]
Mi sie marzy trojka
To ja teraz mam ten problem, cały czas zastanawiam się jak sobie poradzę ale najważniejsze czy pokocham to trzecie, póki co jest nieplanowane i totalnie z szoku nie wyszłam a to już 9 tydzień chyba jestem zła matkąMoze i trzecie bym przygarnęła, ale wydaje mi się, że to duże wyzwanie i boję sie, że bym nie podolala...[emoji848]
Nie jesteś złą matką... ja sama nie wiem jak sobie z pierwszym poradzę...skąd będę wiedzieć czego dziecko chce... Kiedy ma jeść...itp itd..To ja teraz mam ten problem, cały czas zastanawiam się jak sobie poradzę ale najważniejsze czy pokocham to trzecie, póki co jest nieplanowane i totalnie z szoku nie wyszłam a to już 9 tydzień chyba jestem zła matką
Z tego samego powodu zdecydowałam się na drugie dziecko, mąż nie chciał a ja nalegalam bo jestem sama itd. A teraz niespodzianka będzie 3,hardcoreJa jestem jedynaczka. Najbardziej boje się ze jak moi rodzice kiedyś odejdą to będę sama. Bez takiej tylko swojej rodziny. To jest przykre. I pamiętam jako dziecko zawsze zazdroscilam koleżankom co miały rodzeństwo.
Teraz widzę swoje 5 letnie dziecko i wiem ze on tez jest samotny. I kocham dzieci i marze mieć dużą rodzinę
Ja jak jechałam do pierwszego porodu to miałam ogromną torbę aż mnie pielęgniarka ochrzanila że po co taka duża co ja tam mam itd ale przynajmniej miałam wszystko co potrzeba,Nie jesteś złą matką... ja sama nie wiem jak sobie z pierwszym poradzę...skąd będę wiedzieć czego dziecko chce... Kiedy ma jeść...itp itd..
Mnie nawet przeraża wizja spakowania się do porodu jak patrzę na grupie na FB jakie dziewczyny walizki pakują
Ja nic nie wiem ehh
Poradzisz, dziecko samo naprowadzi czego mu trzeba, lipa jak kolki będą bo tu już nic nie poradzisz tylko przeczekać możesz, wiem co mówię moja 2 miała kolki równo 4 miechy, wszystko mijaJa jak jechałam do pierwszego porodu to miałam ogromną torbę aż mnie pielęgniarka ochrzanila że po co taka duża co ja tam mam itd ale przynajmniej miałam wszystko co potrzeba,
A ile masz lat? Wyglądasz jak nastolatka. Pewnie myła się ze siostra jesteś dla swoich dzieci. Super się trzymasz.