O kurcze to jak będzie jednak chlopiec to trudna rozmowa przed WamiZ pierwszego usg jak wstawialam na grupę o metodzie ramzi to było 2:1 (dziewczynka:chlopak), teraz na tej grupie wstawiłam ponownie to mam chyba kilkanaście komentarzy, że na bank chlopak [emoji23]
Synek mówi dziś, że siostrzyczka w brzuszku, mimo że my do tej pory nic nie mówiliśmy o płci, ani nie sugerowalismy. Mowie mu, ze to na razie niespodzianka, kto mieszka w brzuszku. A on, że chce siostrzyczkę, a braciszka nie[emoji2356][emoji2356]
reklama
Tutti_frutti_by-Iga
Fanka BB :)
Haha jakoś nie wyobrażam sobie pomarańczy z solą [emoji33][emoji33][emoji33]
To tak jakbym sobie sałatkę owocowa posypała solą [emoji1785][emoji1785]
Trochę klimat tequili bo ona cytryna lub pomarańcza z sola, w ciąży takie połączenia dozwolone ale be z tequili niestety
Ccamillac
Też nie mogę się doczekać prenatalnych byle do wtorku do 17:00
A płacicie czy darmowe macie??
Ja też mam we wtorek o 17:00!!
gigi12
Ja mam aplikacje ale nie ogarniam jej zupełnie[emoji52] Najgorsze, że w 1 poście nie można cytować wielokrotnie tylko trzeba wychodzić z wiadomości i kopiować jak już. Albo ja ułomna jestem i nie wiem jak to się robi.
No to witam w klubie u mnie to samo tez już nie ogarniam nie wiem może to ten ciążowy mózg ale stara wersja była lepsza
Ccamillac
Ja też się boje czy wszystko ok..w 6 tyg było serce... A dopiero prenatalne w 12 tyg ehh...boje się czy coś się nie wydarzyło przez ten czas
Tez się boje, 3 tygodnie temu mdlosci minęły ogólnie czuje się super. A było fatalnie
Super , ze się udało. Dobrze kojarzę, ze masz możliwośc bliźniaków?
Tak czekam by wiedzieć czy drugie jajo się wchłonęło czy jednak ludek się pojawi
Tutti_frutti_by-Iga
Ja też jestem jedynaczka...i to moja pierwsza ciąża..i myślę, że ostatnia..bo 37 lat mam i nie chce już zachodzić później w ciążę... A nie chciałabym dziecka rok po roku więc musiałabym odczekać kilka lat... Więc po 40 to już nie chce... I tak już mi się wydaje, że późno.. bo będę starą matką... Na wywiadówki będą mówili że babcia przyszła hihi..
Dobrze, że mój mąż 5 lat młodszy jest to jego będę wysylać
Nie jesteś wcale za stara. Mieszkam we Włoszech i tu ogólnie wszyscy biorą ślub po 30-Stce bo do 30- taki do jeszcze studiują a oni zanim się nie obronią i domu nie zrobią to ślubu nie wezmą. Siedzą z rodzicami w domach. Mało par mieszka przed ślubem ze sobą. Dzieci robią średnio po 35 roku życia aż do 45, to Norma. Na nas wszyscy patrzyli dziwnie jak wzięliśmy ślub w wieku 28 lat i pierwsze dziecko 31 lat.
Tutti_frutti_by-Iga
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa.
Jakoś w tej aplikacji nie chcą mi się dodawać.
A ile masz lat? Wyglądasz jak nastolatka. Pewnie myła się ze siostra jesteś dla swoich dzieci. Super się trzymasz.
Fajna mamuśka9+3 (sorki za bałagan ale remont jest)
reklama
Ja też tak się zapieralam i proszęO nie co to to nie[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]