reklama
kejti1989
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro... A miałaś jakieś symptomy ze serduszko przestało bić? Plamienia itp?Obserwowałam was od początku chciałam się ujawnić po usg prenatalne ale niestety sercu znów przestalo bić. Mam 32lata mam Syna z 2016roku trzy poronienia 24.04.2019, 02.09.2019 I dziś
Pozdrawiam
Paraply
Taak, o to właśnie chodzi[emoji106]A może być dobre, bo sól podkręca slodki smak i wyciaga cukier z owoców Robiłam kiedyś dżemy z odrobiną soli i minimalna ilością cukru. I dobre były
Chłodnik z botwinki + młode ziemniaczki już się nie mogę doczekać [emoji39]
P. S. Tez chciałabym się zapisać do grupy zamkniętej jeśli jest jakaś lista.
Wspolczuje bardzo, też mam synka z 2016 r., też raz poronilam w 2019 r., a obecnie bardzo się boję o obecną ciąże. Ściskam mocno, bądź silnaObserwowałam was od początku chciałam się ujawnić po usg prenatalne ale niestety sercu znów przestalo bić. Mam 32lata mam Syna z 2016roku trzy poronienia 24.04.2019, 02.09.2019 I dziś
Pozdrawiam
Żadnych dolegliwości zero płomień.
Dziś jest 12tydz2 A serduszko przestalo być w 9tydz.6
Dziś jest 12tydz2 A serduszko przestalo być w 9tydz.6
Bardzo mi przykro... A miałaś jakieś symptomy ze serduszko przestało bić? Plamienia itp?
kejti1989
Taka smutna wiadomość o poronieniu teraz zaczęłam się jeszcze bardziej stresować przed swoim jutrzejszym genetycznym. Mam na 8.20. To z jednej strony dobrze ze rano.. A z drugiej nie wiem czy w nocy uda mi się oko zmrozyc... Sama jestem po poronieniu w pazdzierniku 2019 więc ciągle mam przed oczami poprzednia ciąże
Karolla123
My mamy dziś leniwy dzień, w sumie to nic konkretnego nie zrobiliśmy poza obiadem, ziemniory z młoda kapustką teraz drzemka i lezakowanie cieszymy się z dobrych wyników badań i uroczych zdjęć nas zapisali dopiero na usg 19 maja, ale my koncowka listopada.. Czy Wam też jest tak zimno w ciąży? I nie mam goraczki na dworze niby ciepło, a ja kurtka i czapka.. Mam jakąś zaburzona temperaturę ciała, przed ciąża ciągle gorąco, a teraz zimno pojawiło się pytanie o usg czy płatnie robimy, czy na NFZ. Prowadzę ciąże w poradni przy szpitalu i wszystkie badania mam na NFZ, tylko że usg jest rzadko, tylko I, II, i III trymestr. I teraz też dopiero mam 19 V, a miałam do tej pory jedno potwierdzające w 6 t+6d. Oszaleje chyba do tego czasu dziewuszki jak to jest z L4, obecnie jestem na wychowawczym, jeśli złożę wniosek o powrót do pracy z zachowaniem terminu tj. 30 dni to czy na jeden dzień w pracy muszę się pojawiać czy l4 od pierwszego dnia biorę?
Przerywasz wychowawczy i w dniu w którym powinnaś wrócić do pracy dajesz L4
Tutti_frutti_by-Iga
Ja już po usg, jest ok jeszcze czekam na pobranie krwi
Tym razem gin też zabawił się w odgadywanie płci i jego zdaniem na 90% chlopak [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak się fajnie ruszał maluszek [emoji7] pierwszy synek to był śpioch i zawsze na USG odwrócony był pupa i spał a tutaj mlodziak brykal [emoji7]
USG zrobil, bo z pomiarów zamiast 11+4 wyszło 12+1
Zobacz załącznik 1109969
Rzeczywiście na chłopaka wyglada. A masz fotę z pierwszych usg czy pokrywa się z ta Metoda lewo/ prawostronna żeby porównać? Jaki to już człowieczek jest . Tak
Ładnie, wyraźnie widać! Gratuluje wizyty.
Dżasta :)
Ogólnie tak to nic mi przy kontakcie z psami nie było ale kiedyś jak byłam mała to miałam liszaj na nodze niby właśnie od kontaktu z psami u babci na wsi a teraz ta skóra wrażliwa to grom wie o co chodzi [emoji51] no ale pralam to w 60 stopniach więc chyba nie powinno być śladu w sensie jakiegos zapachu czy coś od psa..O kurde[emoji54] no to ciekawe, czy tam nic extra nie ma. A na psy nie jesteś uczulona?
W każdym razie dobrze, że schodzi
reklama
gigi12
Dziewczyny pytanie techniczne te które maja nowa aplikacje naszego forum czy wam tez z każdym otwiera się nasz wątek od pierwszej strony? Wcześniej działało bez zarzutów było na tej na której kończyłam czytać a teraz muszę przewijać to wszystko jak szalona jak chce poczytać ktoś coś do radzi czy ja jestem blondynka