My mamy dziś leniwy dzień, w sumie to nic konkretnego nie zrobiliśmy poza obiadem, ziemniory z młoda kapustką teraz drzemka i lezakowanie cieszymy się z dobrych wyników badań i uroczych zdjęć nas zapisali dopiero na usg 19 maja, ale my koncowka listopada.. Czy Wam też jest tak zimno w ciąży? I nie mam goraczki na dworze niby ciepło, a ja kurtka i czapka.. Mam jakąś zaburzona temperaturę ciała, przed ciąża ciągle gorąco, a teraz zimno pojawiło się pytanie o usg czy płatnie robimy, czy na NFZ. Prowadzę ciąże w poradni przy szpitalu i wszystkie badania mam na NFZ, tylko że usg jest rzadko, tylko I, II, i III trymestr. I teraz też dopiero mam 19 V, a miałam do tej pory jedno potwierdzające w 6 t+6d. Oszaleje chyba do tego czasu dziewuszki jak to jest z L4, obecnie jestem na wychowawczym, jeśli złożę wniosek o powrót do pracy z zachowaniem terminu tj. 30 dni to czy na jeden dzień w pracy muszę się pojawiać czy l4 od pierwszego dnia biorę?
reklama
Ana 17.2020
Zaangażowana w BB
Dziewczyny czy Wy też tak źle reagujecie na ta temperaturę? Pojechałam do sklepu i nie dałam rady wrócić do domu. Przywiózł mnie jakiś facet auto tam zostało. Prawie straciłam przytomność, duszno i gorąco i białe plamki przed oczami. Stresuje się o co chodzi.
Anna9876
Fanka BB :)
Ja jak dzisiaj szłam to też w pewnym momencie zawroty głowy i słabo się czułam, ale wleciał banan (teraz bez jedzenia się nie ruszam nigdzie dalej) i było już ok. Ale myślałam że padne.Dziewczyny czy Wy też tak źle reagujecie na ta temperaturę? Pojechałam do sklepu i nie dałam rady wrócić do domu. Przywiózł mnie jakiś facet auto tam zostało. Prawie straciłam przytomność, duszno i gorąco i białe plamki przed oczami. Stresuje się o co chodzi.
Lekarz mówił że tak może być więc się nie przejmuje
Dziewczyny czy Wy też tak źle reagujecie na ta temperaturę? Pojechałam do sklepu i nie dałam rady wrócić do domu. Przywiózł mnie jakiś facet auto tam zostało. Prawie straciłam przytomność, duszno i gorąco i białe plamki przed oczami. Stresuje się o co chodzi.
Bylam dziś u lekarza i jak juz wracalam miałam podobnie. Tzn krecilo mi sie w glowie i taki nagly spadek energii. Odpoczelam i jest okJa jak dzisiaj szłam to też w pewnym momencie zawroty głowy i słabo się czułam, ale wleciał banan (teraz bez jedzenia się nie ruszam nigdzie dalej) i było już ok. Ale myślałam że padne.
Lekarz mówił że tak może być więc się nie przejmuje
Sunflower01
Dobrzy ludzie jednak są na tym świecie dobrze, ze ktoś Ci pomógł. Ja mam takie zasłabnięcia non stop, ściana to moja podporaDziewczyny czy Wy też tak źle reagujecie na ta temperaturę? Pojechałam do sklepu i nie dałam rady wrócić do domu. Przywiózł mnie jakiś facet auto tam zostało. Prawie straciłam przytomność, duszno i gorąco i białe plamki przed oczami. Stresuje się o co chodzi.
Hahah dobra jesteśMoja mama rodziła mnie mając 38. Dobrze się trzymala, więc cały czas sciemnialam w szkole, że ma 40. Rok w rok [emoji23]
Aniteczka31
Wspolczuje wiem co to znsczy, Ktory to byl tydzien ?Obserwowałam was od początku chciałam się ujawnić po usg prenatalne ale niestety sercu znów przestalo bić. Mam 32lata mam Syna z 2016roku trzy poronienia 24.04.2019, 02.09.2019 I dziś
Pozdrawiam
Mi w domu czasami sie słabo robi ze musze poleżeć. Cale szczęście w terenie tak nie mialam. Dobrze ze ktoś Ci pomógłDziewczyny czy Wy też tak źle reagujecie na ta temperaturę? Pojechałam do sklepu i nie dałam rady wrócić do domu. Przywiózł mnie jakiś facet auto tam zostało. Prawie straciłam przytomność, duszno i gorąco i białe plamki przed oczami. Stresuje się o co chodzi.
reklama
Bardzo mi przykroObserwowałam was od początku chciałam się ujawnić po usg prenatalne ale niestety sercu znów przestalo bić. Mam 32lata mam Syna z 2016roku trzy poronienia 24.04.2019, 02.09.2019 I dziś
Pozdrawiam