reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

My mamy dziś leniwy dzień, w sumie to nic konkretnego nie zrobiliśmy poza obiadem, ziemniory z młoda kapustką 😊teraz drzemka i lezakowanie😊 cieszymy się z dobrych wyników badań i uroczych zdjęć 😍 nas zapisali dopiero na usg 19 maja, ale my koncowka listopada.. Czy Wam też jest tak zimno w ciąży? I nie mam goraczki😉 na dworze niby ciepło, a ja kurtka i czapka.. Mam jakąś zaburzona temperaturę ciała, przed ciąża ciągle gorąco, a teraz zimno 🤔 pojawiło się pytanie o usg czy płatnie robimy, czy na NFZ. Prowadzę ciąże w poradni przy szpitalu i wszystkie badania mam na NFZ, tylko że usg jest rzadko, tylko I, II, i III trymestr. I teraz też dopiero mam 19 V, a miałam do tej pory jedno potwierdzające w 6 t+6d. Oszaleje chyba do tego czasu🤪 dziewuszki jak to jest z L4, obecnie jestem na wychowawczym, jeśli złożę wniosek o powrót do pracy z zachowaniem terminu tj. 30 dni to czy na jeden dzień w pracy muszę się pojawiać czy l4 od pierwszego dnia biorę?

reklama
Dziewczyny czy Wy też tak źle reagujecie na ta temperaturę? Pojechałam do sklepu i nie dałam rady wrócić do domu. Przywiózł mnie jakiś facet auto tam zostało. Prawie straciłam przytomność, duszno i gorąco i białe plamki przed oczami. Stresuje się o co chodzi.

Dziewczyny czy Wy też tak źle reagujecie na ta temperaturę? Pojechałam do sklepu i nie dałam rady wrócić do domu. Przywiózł mnie jakiś facet auto tam zostało. Prawie straciłam przytomność, duszno i gorąco i białe plamki przed oczami. Stresuje się o co chodzi.
Ja jak dzisiaj szłam to też w pewnym momencie zawroty głowy i słabo się czułam, ale wleciał banan (teraz bez jedzenia się nie ruszam nigdzie dalej) i było już ok. Ale myślałam że padne.
Lekarz mówił że tak może być więc się nie przejmuje

Ja jak dzisiaj szłam to też w pewnym momencie zawroty głowy i słabo się czułam, ale wleciał banan (teraz bez jedzenia się nie ruszam nigdzie dalej) i było już ok. Ale myślałam że padne.
Lekarz mówił że tak może być więc się nie przejmuje
Bylam dziś u lekarza i jak juz wracalam miałam podobnie. Tzn krecilo mi sie w glowie i taki nagly spadek energii. Odpoczelam i jest ok 😊

Dobrzy ludzie jednak są na tym świecie :) dobrze, ze ktoś Ci pomógł. Ja mam takie zasłabnięcia non stop, ściana to moja podpora ;)

Mi w domu czasami sie słabo robi ze musze poleżeć. Cale szczęście w terenie tak nie mialam. Dobrze ze ktoś Ci pomógł 😊

reklama
Do góry