Alee już fajny domek9+3 (sorki za bałagan ale remont jest)
reklama
sandyy
Fanka BB :)
No to extra [emoji16] fajnie, ze wizyta do przodu[emoji7]No i my z dzidzia też po wizycie NFZ dzisiaj. Pan doktor nawet miły i dużo powiedział wg niego przezierność karkowa 1,0 i kość nosowa widoczna dziecka nie mógł dokładnie zmierzyć bo bardzo ruchliwe jest [emoji5] ostatecznie zmierzył 53mm ale mówił że i tak większe bo miało podczas mierzenia pochylona główkę. No i widziałam jak macha do mnie rączka [emoji7][emoji7][emoji7] taki słodki widok
Jutro prenatalne teraz już wiem że łapiemy się w widełki więc nie mogę się doczekać co to jutro będzie [emoji5][emoji5]
Najważniejsze że lekarz powiedział że wszystko dobrze ☺Właśnie te zdjęcia jakieś takie niewyraźne, że ja tam nic nie widzę Dziś nie robił mi 3d czy 4d
Ja tam niedoświadczoną to wolę zapytaćNa tym etapie wydaje mi się, że już się nie koryguje wieku ciazy. Tak mi się przynajmniej wydaje
monika1708
ja już po rozmowie z lekarzem. mówi że wszystko z wynikami jest ok, jedynie mam wybrać sie do dentysty bo jakieś zapalenie jest.
a na brak objawów powiedział żeby sie nie martwić, bo tak może być.
7 maja mam dzwonić o dalsze l4 i skierowanie na usg
a na brak objawów powiedział żeby sie nie martwić, bo tak może być.
7 maja mam dzwonić o dalsze l4 i skierowanie na usg
Moncia89
Trochę poczytalam i już wiem w jaki sposób lekarze to rozróżniaja tak wcześnie. U dziewczynki ten siusiak jest równoległy do kręgosłupa, natomiast u chłopaka prostopadle i odstaje do góryTak dokładnie. Dlatego przed 15tc ustalanie płci na podstawie usg to takie wróżenie z fusów
Załączniki
Brzunio cudowny9+3 (sorki za bałagan ale remont jest)
Jaka laska z Ciebie! Figura cudowna! I Ty urodzilas 4 dzieci? nie wierzę...
To moze przy trzecim bedzie za darmoPlacimy [emoji3526]
Za 2 lata byłoby za darmoszke [emoji23]
reklama