ewelka8312
Fanka BB :)
Gdzie ten bałagan bo nie widze9+3 (sorki za bałagan ale remont jest)
Super wyglądasz..jaka laska..fajna sukienka i ladny brzusio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie ten bałagan bo nie widze9+3 (sorki za bałagan ale remont jest)
Ale słodki bobas fajnie że wszystko ok to teraz będziesz sobie liczyć nadal te 11+4 czy od tego momentu będziesz liczyć że jest już dalej ?Ja już po usg, jest ok jeszcze czekam na pobranie krwi
Tym razem gin też zabawił się w odgadywanie płci i jego zdaniem na 90% chlopak [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak się fajnie ruszał maluszek [emoji7] pierwszy synek to był śpioch i zawsze na USG odwrócony był pupa i spał a tutaj mlodziak brykal [emoji7]
USG zrobil, bo z pomiarów zamiast 11+4 wyszło 12+1
Zobacz załącznik 1109969
Ale masz czyscioszka w domu ☺Zawsze mnie zastanawiało jak to jest, że brudne ściany rosną razem z wiekiem dzieci [emoji16]im wyższe dziecko tym usyfiona ściana wyzej [emoji23]
Dziwie sie, bo mój 3latek nie brudzi, po jedzeniu czegokolwiek idzie ze złożonymi rączkami w piastki i mówi, że umyyyyyyyyyc [emoji23] łokciem drzwi otwiera [emoji23]
A jak upadal na dworze czy w sklepie to układa ręce przy upadku tak, żeby upaść zewnetrzna częścią rak [emoji23] ale to chyba po rodzicach ma psychozę, bo my tak samo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Co za przeboje. Mama mi mówiła że jak byłam mała to się nie bałam i twardo patrzyłam nawet jak mi igły wbijają a teraz nie znoszę widoku krwi jak widzę więcej to mi się od razu blogo robi do mdlenia.Babki, byłam na badaniach podjechalam pod labo pare minut po 9 i na szczęście była przede mną tylko jedna babeczka ale miałam przeboje bo wbiła mi się w prawa rękę i wogole krew nie leciała, ja ogólnie mam słabo widoczne żyły ale nie lubię jak tak grzebią ta igła i nic nie leci ☹ no to od nowa jazda z lewa ręka i tam jak się nagle krew puściła, to chyba z 4 waciki przesiakly mi krwią zanim się uspokoiło ( jednak acard daje radę) bałam się żeby nie zwymiotować, bo oczywiście w domu przed wyjazdem rzyganie zaliczone, wyszarpało mnie za wszystkie czasy teraz do 15 czekam na wyniki i szczerze powiem ze trochę mam stres!
Mam 33 lata więc płaciłam normalnieTeż nie mogę się doczekać prenatalnych byle do wtorku do 17:00
A płacicie czy darmowe macie??
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] to musi być cios [emoji23]Dlatego mimo mojej ciekawości cieszę się, że lekarz mi jeszcze nie mówił nic na temat płci bo może bym się nastawiła a to jeszcze różnie może być [emoji3526] choć mój bratanek do ostatniej chwili miał być dziewczynką [emoji3] i to historia z zeszłego roku [emoji3526] pierwsze ubranko miał różowe i wszystko w domu naszykowane na dziewczynkę [emoji3]
Jaki brzus [emoji7]9+3 (sorki za bałagan ale remont jest)
Placimy [emoji3526]Też nie mogę się doczekać prenatalnych [emoji3526] byle do wtorku do 17:00 [emoji44][emoji44]
A płacicie czy darmowe macie??
Pokaż fotkę maleństwa jakie już duże ?☺ super że wszystko u Was okHej, ja też dziś po prenatalnych. USG i Pappa wszystko ok Na dzień dzisiejszy lekarz widzi dziewczynkę ale kazał się jeszcze nie nastawiać
Właśnie te zdjęcia jakieś takie niewyraźne, że ja tam nic nie widzę Dziś nie robił mi 3d czy 4dPokaż fotkę maleństwa jakie już duże ?☺ super że wszystko u Was ok
Na tym etapie wydaje mi się, że już się nie koryguje wieku ciazy. Tak mi się przynajmniej wydajeAle słodki bobas [emoji7] fajnie że wszystko ok to teraz będziesz sobie liczyć nadal te 11+4 czy od tego momentu będziesz liczyć że jest już dalej ?
Ale masz czyscioszka w domu [emoji5]
Co za przeboje. Mama mi mówiła że jak byłam mała to się nie bałam i twardo patrzyłam nawet jak mi igły wbijają a teraz nie znoszę widoku krwi jak widzę więcej to mi się od razu blogo robi do mdlenia.
Ja kiedyś trafiłam na wieczorynkę i tam piguła nie mogła mi pobrać ściskała mnie i kula kilka miejsc a ja żyły mam widoczne i nikt wcześniej nie miał problemów...skończyło się tak że ja miałam całą rękę we krwi co kawałek i bluzkę a ona fartuch [emoji58]
Fajnie że nie musiałaś dlugo czekać przy tych mdlosciach [emoji5]