Czesc dziewczyny! Ja Dzis cazzi nie mialam aby do was zajrzec. Gratuluje wszystkich pozytywnych wizyt. Super sie ciesze, ze dzieci sie dobrze rozwijaja
ja Dzis zaszalalam, u dentysty bylam bo skruszyl mi sie zab i musial mi zalatac prowizorycznie , powiedIal ze dopiero w drugim trymestrze mozna cos dzialac. Potem bylam na shoppingu, Ale super uczucie. Kupilam sobie krem do twarzy z filtrem bo u nas juz ostre slonce i obawiam sie o przebarwienia na twarzy, peeling do ciala i twarzy, krem nawilzajacy do ciala bo tez mega suche, witaminy i jeszcze troche owocow. Ale atrakcja takie wyjscie
pozniej tesciowa obiad zrobila, spaghetti ze swiezymi pomidorkami i bazylia i parmezanem . Po poludniu robilam porzadki u mnie w studiu( mam salon przedluzania rzes i stylizacji brwi), bo od 4 maja znosza we wloszech izolacje i zaczne pracowac.
Ja stanikow nie nosze w ogole, mam fobie! Brakuje mi powietrza , nie cierpie! Mam tylko kilka topow sportowych Ale w wiekszych rozmiarach, bo inaczej dusze sie! Nie cierpie jak mnie cos uciska!
Piersi mi sie powiekszyly chyba o 3 rozmiry! Szok!!! Ale to moze tez ze wzgledu na odstawienie corki od piersi., moze to mleko jakos jeszcze sie kumujule.
A jodid wycofali? CZemu nie mozna go Zdobyc w Polsce?
Ja mam, bo 2 lata temu kupilam i wlasnie teraz biore.
PoZdrawiam was dziewczyny!