reklama
sandyy
Fanka BB :)
Pieknie[emoji7]No to ja na dziś zamykam prenatalne
Dziś 11+4 wg usg 12+1 [emoji4] z fasolką na szczęście wszystko ok [emoji173] z usg wychodź termin 1.11 ale moja gin zawsze trzyma się terminu om i taki też wpisała do karty ciaxy 6.11 (chociaż aplikacja pokazuje mi 5.11 hmmm)
Najważniejsze że z fasolką wszystko dobrze bo po tych moich plamieniach nie wiedziałam czego mam się dziś spodziewać.
Dodaję zdjęcie opisu + mojej fasolki która przez całe badanie machała rączkami i nogami [emoji173] Pani Dr mówiła że na następnej wizycie możemy już patrzeć co tam się między nogami kryje [emoji847] wzięłam też dziś już L4 (aktualne byłam na zaległym uw po macierzyńskim).
Zobacz załącznik 1109085Zobacz załącznik 1109086
Gratulacje[emoji123]
sandyy
Mieszkasz w Niemczech?[emoji54]Tak myślę, że mogłabym Wam kupić te jody w aptece tutaj i wysłać, tyle że w moim miasteczku jest niezła przebitka w aptekach -bo turystyczne- i przesyłka z Niemiec do Polski niestety jest droga. Za wysłanie listu z Polski do nas rodzina płaciła 6 zł, a jak ja wysylalam babci kartkę na 80-tke z płytą CD w kopercie a4 to zabulilam ok 9 euro -i to jeszcze nie polecona czy priorytetowa, zwykła przesyłka bez żadnej gwarancji że toto dojdzie.
Szczerze mówiąc gdyby była taka możliwość żebyś kupiła i wysłała do PL to byłabym Ci bardzo bardzo wdzięczna[emoji16]
sandyy
Jak ja Ci zazdroszczę tego ciepelka [emoji16]Czesc dziewczyny! Ja Dzis cazzi nie mialam aby do was zajrzec. Gratuluje wszystkich pozytywnych wizyt. Super sie ciesze, ze dzieci sie dobrze rozwijaja[emoji3059] ja Dzis zaszalalam, u dentysty bylam bo skruszyl mi sie zab i musial mi zalatac prowizorycznie , powiedIal ze dopiero w drugim trymestrze mozna cos dzialac. Potem bylam na shoppingu, Ale super uczucie. Kupilam sobie krem do twarzy z filtrem bo u nas juz ostre slonce i obawiam sie o przebarwienia na twarzy, peeling do ciala i twarzy, krem nawilzajacy do ciala bo tez mega suche, witaminy i jeszcze troche owocow. Ale atrakcja takie wyjscie[emoji3060][emoji2] pozniej tesciowa obiad zrobila, spaghetti ze swiezymi pomidorkami i bazylia i parmezanem . Po poludniu robilam porzadki u mnie w studiu( mam salon przedluzania rzes i stylizacji brwi), bo od 4 maja znosza we wloszech izolacje i zaczne pracowac.
Ja stanikow nie nosze w ogole, mam fobie! Brakuje mi powietrza , nie cierpie! Mam tylko kilka topow sportowych Ale w wiekszych rozmiarach, bo inaczej dusze sie! Nie cierpie jak mnie cos uciska!
Piersi mi sie powiekszyly chyba o 3 rozmiry! Szok!!! Ale to moze tez ze wzgledu na odstawienie corki od piersi., moze to mleko jakos jeszcze sie kumujule.
A jodid wycofali? CZemu nie mozna go Zdobyc w Polsce?
Ja mam, bo 2 lata temu kupilam i wlasnie teraz biore.
PoZdrawiam was dziewczyny!
U nas niby 10 stopni, ale jakoś tak przeraźliwie zimno, że nawet nie wychylam się na balkon...
Co do mleka to po odstawieniu młodego w kwietniu zeszłego roku ciągle jeszcze mleko miałam, aż w momencie zajścia w ciążę wtedy susza nastapila [emoji16] ale u Ciebie w sumie inna sytuacja, bo już chyba w ciazy odstawialas [emoji848]
Z jodidem jest lipa. W Niemczech dostępny, a w Polsce MOZE będzie w grudniu. Od wielu miesięcy obiecują, że będzie i nie ma...
Zreszta jeszcze niedawno z euthyroxem był problem...
Pyska932
Gratuluję cudownych zdjęć bobasków [emoji846] u mnie znowu bezsenność a na 7 do pracy, znowu bede jak zombie. Nie wiem czy mój organizm już mnie szykuje na dziecko które nie będzie spać w nocy czy jak? Hahah
Od 2.38 nie śpię i już męczy mnie ból głowy...
Witajcie z rana, śliczne te wasze maluchy, gratulacje, no i jakie już duże ja dziś na badania krwi idę, niestety zrec nie można a mnie skręca, boję się że zemdleje bo u mnie to norma mały dziś w nocy nie spał bo te 4ki go męczą a ja ledwo ciepła, kiedy ja przestanę narzekać, miłego dnia wszystkim
Gratulacje fajnie że wszystko w porządku i nie masz co się już martwićNo to ja na dziś zamykam prenatalne
Dziś 11+4 wg usg 12+1 [emoji4] z fasolką na szczęście wszystko ok [emoji173] z usg wychodź termin 1.11 ale moja gin zawsze trzyma się terminu om i taki też wpisała do karty ciaxy 6.11 (chociaż aplikacja pokazuje mi 5.11 hmmm)
Najważniejsze że z fasolką wszystko dobrze bo po tych moich plamieniach nie wiedziałam czego mam się dziś spodziewać.
Dodaję zdjęcie opisu + mojej fasolki która przez całe badanie machała rączkami i nogami [emoji173] Pani Dr mówiła że na następnej wizycie możemy już patrzeć co tam się między nogami kryje [emoji847] wzięłam też dziś już L4 (aktualne byłam na zaległym uw po macierzyńskim).
Zobacz załącznik 1109085Zobacz załącznik 1109086
Krótkiej kolejki do badania życzę.Witajcie z rana, śliczne te wasze maluchy, gratulacje, no i jakie już duże ja dziś na badania krwi idę, niestety zrec nie można a mnie skręca, boję się że zemdleje bo u mnie to norma mały dziś w nocy nie spał bo te 4ki go męczą a ja ledwo ciepła, kiedy ja przestanę narzekać, miłego dnia wszystkim
Ja przed badaniem wstaje na ostatnią chwilę zawsze żeby głód mniej odczuwać zresztą pić można to chociaż trochę wody zawsze piję żeby oszukać żołądek
Współczuję nie wiem jakbym funkcjonowała chociaż mam podobnie teraz taki lekki sen i byle co mnie wybudza na kilka godzin i zasnąć nie mogę żeby jeszcze trochę wypocząć.Gratuluję cudownych zdjęć bobasków [emoji846] u mnie znowu bezsenność a na 7 do pracy, znowu bede jak zombie. Nie wiem czy mój organizm już mnie szykuje na dziecko które nie będzie spać w nocy czy jak? Hahah
Może coś w tym jest że już zapobiegawczo będziemy się wybudzać żeby w nocy później nie przegapić płaczu maluszka
kociara :)
Witam z rana wszystkie ranne ptaszki z wyboru bądź przymusu, ja też już spać nie mogę, za niecalą godzinę wstaję i lecę porobić badania, liczę że tak jak ostatnio kolejki żadnej nie będzie. Dzisiaj moje pierwsze wyjście w maseczce, brrr.....
reklama
Mialam w pierwszej ciąży i mam nadzieje ze nigdy wiecej a tobie szczerze współczuję mnie trzymalo z 3 mce, nie moglam stac, chodzic ani lezec. Az pewnego dnia samo przeszlo. Ale co sie umeczylam to mojeMamusie podejrzewam u siebie początki rwy kulszowej... czytałam ze w ciąży to dość możliwe. Taki łamiący ból od pleców aż po stopy, łapie i za chwile puszcza... czy miała któraś z Was podobna przypadłość ?