reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Kobitki muszę sobie troszkę ulać swoich żali, mam nadzieję że zrozumiecie bo kto jak nie Wy? 😢
Dziś przechodzę kryzys. Głowa boli, mdłości nie odpuszczają nawet na sekundę, kibelek przytulony, a ja jestem taka słaba ze po domu się ledwo toczę... Taka piękna pogoda za oknem, a ja czuje jak wiosna ucieka mi przez palce 😭 wyglądam dziś jak potworek, co chwile becze i jak czytam o Waszych obiadach to mam wyrzuty sumienia, przed ciaza lubiłam gotować, zawsze obiadek był, teraz nie ma mowy o zrobieniu, jak tylko wchodzę do kuchni to mam odruch wymiotny... Dziś to tak chodzi za mną takie beznadziejne żarcie.. Jakas pizza, hamburger albo zupka chińska 😖 dusze to w sobie, ale czuje ze jakbym to zjadła, to by siadło i poczułabym się lepiej. Marzy mi się szklanka coli i ptasie mleczko, no brawa dla mnie, wzór zdrowego odżywiania 👏 eh.. Dziś dolek głęboki tak ze dna nie widać -. -
To tyle z ogłoszeń parafialnych 🤣 nie linczujcie za te "świnkowe" żarcie 🤣 narazie siedzi w mojej głowie, ale pewnie się złamie i wysle męża po cos 🤨
Uwierz ze jak zjesz jakiegos fast-food to przejdzie Ci ta zachcianka i będzie Ci lepiej 😉 nie przejmuj się tylko zamów coś i popij lykien coli. Ja dziś musiałam wypić troszkę coli bo coś mi źle na żołądku było. Odbiło mi sie i na żołądku mi lepiej, ale głowa boli i leżę na podlodze i staram sie układać lego, a synek mamo jak ty widzisz klocki jak masz oczy zamknięte 😂😂😂 ale budowla nie przeszła nadzoru budowlanego 😂😂

Kobitki muszę sobie troszkę ulać swoich żali, mam nadzieję że zrozumiecie bo kto jak nie Wy? 😢
Dziś przechodzę kryzys. Głowa boli, mdłości nie odpuszczają nawet na sekundę, kibelek przytulony, a ja jestem taka słaba ze po domu się ledwo toczę... Taka piękna pogoda za oknem, a ja czuje jak wiosna ucieka mi przez palce 😭 wyglądam dziś jak potworek, co chwile becze i jak czytam o Waszych obiadach to mam wyrzuty sumienia, przed ciaza lubiłam gotować, zawsze obiadek był, teraz nie ma mowy o zrobieniu, jak tylko wchodzę do kuchni to mam odruch wymiotny... Dziś to tak chodzi za mną takie beznadziejne żarcie.. Jakas pizza, hamburger albo zupka chińska 😖 dusze to w sobie, ale czuje ze jakbym to zjadła, to by siadło i poczułabym się lepiej. Marzy mi się szklanka coli i ptasie mleczko, no brawa dla mnie, wzór zdrowego odżywiania 👏 eh.. Dziś dolek głęboki tak ze dna nie widać -. -
To tyle z ogłoszeń parafialnych 🤣 nie linczujcie za te "świnkowe" żarcie 🤣 narazie siedzi w mojej głowie, ale pewnie się złamie i wysle męża po cos 🤨
I pamiętaj ze teraz jest tak u nas 😉😉

Załączniki

• FB_IMG_1581502857808.jpg
    FB_IMG_1581502857808.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 82
Ja mam póki co 80B i bez problemu znajduje, kupuję zawsze w h&m, są dobrze dopasowane i wygodne.
Ja kupiłam w lidlu jakiś czas temu i miseczki byly ciut przyduże a teraz sa akurat , teraz mam na sobie taki z pianki , gabeczki - nie wiem jak to nazwać taki profilowany , bez drutów i cycki teraz w nich mam złączone [emoji28] a zwykle sa oddzielne , chyba ze nosiłam push up [emoji28] tz zadowolony jak widzi takie cycki haha
A i mam jeszcze 2 pary takich jak topy ale w środku sa gabeczki i takie miękkie z koronką dookoła , kupiłam chyba w tk Max to na poczatku jak mnie mocno bolały piersi to w nich mega wygodnie jest :) a reszta ciasne i za małe [emoji51]

Ja kupiłam w lidlu jakiś czas temu i miseczki byly ciut przyduże a teraz sa akurat , teraz mam na sobie taki z pianki , gabeczki - nie wiem jak to nazwać taki profilowany , bez drutów i cycki teraz w nich mam złączone [emoji28] a zwykle sa oddzielne , chyba ze nosiłam push up [emoji28] tz zadowolony jak widzi takie cycki haha
A i mam jeszcze 2 pary takich jak topy ale w środku sa gabeczki i takie miękkie z koronką dookoła , kupiłam chyba w tk Max to na poczatku jak mnie mocno bolały piersi to w nich mega wygodnie jest :) a reszta ciasne i za małe [emoji51]
Mi tam nic w cycki nie idzie. Trzecia ciąża i A jak było tak jest[emoji853]

Ja uważam, że z umiarem można spełniać zachcianki w ciąży :-)
U mnie ostatnio lody, gazowane , zupka chińska .. młoda kapusta z masłem i koprem [emoji7][emoji1787]

Dziewczyny, dzisiaj ubrałam swoje ukochane jeansy i niestety czuje, że muszę już kupić większy rozmiar [emoji33] wcześniej tez były obcisłe no ale teraz to już są po prostu za ciasne. Tez macie ten problem ? Czy tylko ja [emoji85]

Jeździ któraś z Was może na rowerku stacjonarnym teraz z ciąży ?
Ja nosze leginsy i we wszystkich mnie nogi cale swedza i nie wiem czy to od płynu czy to od tego ze przylegają mi do nóg , moze przerzuce się na jeansy nim całkiem w nie nie wejde, ostatnio mierzylam wszystkie i niby jeszcze pasują ale nie wiem jak z chodzeniem w nich na dłuższą metę czy w brzuch by nie uwierały...

reklama
Do góry