morelka_
Aktywna w BB
No ja właśnie teraz gnilam w necie i szukałam o tej aptece. Ale kurde nie mam zaufania. Gdybym nie była w ciąży i kupowała tam jakiś krem to z zamkniętymi oczami bym brała. A tak to sama nie wiem. Oni nie są chyba apteka tylko bardziej jakimś magazynem, dystrybucja? Sama nie wiem. Ale mam obawy. Mój mężu jeszcze będzie patrzył. I jakbyś coś znalazła to też daj znać ok?
Tez widziałam ten ladeevit ale martwi mnie jego ogólny słaby skład :/ ja mam teraz chyba całkiem niezle dobrana suplementację gdyby nie ten jod i niespecjalnie chciałabym ten ladeevit brać. Jakos nie mam do niego zaufania nie wiedzieć czemu.
Trochę mnie zniechęciłaś do tej apo-discounter i zaczęłam szukać innych niemieckich aptek. Przeważnie nie mają dostawy do Polski, a jeśli już, to koszt dostawy 13-20 euro. Znalazłam jedna, która wysyła za 7 euro (bodfeld-apotheke), wygląda, że to normalna apteka. Druga to apteka z Gorlitz - baeren, zadałam pytanie i mają jodid hexal (nie mają typowego sklepu int.), wysyłka 7,5 euro.
Edit: jest jeszcze apteka w Guben (schiller), też przy granicy, wysyłają do Polski
Ostatnia edycja: