Slicznosci, a jaki duży szok gratulacjePrzedstawiam mojego Malucha i jego stopę[emoji3] na szczęście wszystko w porządku [emoji3526]Zobacz załącznik 1108983Zobacz załącznik 1108984
reklama
Super maluszek, gratulacjeA to moj 3cm groszek
Ccamillac
Fanka BB :)
Ja nosze leginsy i we wszystkich mnie nogi cale swedza i nie wiem czy to od płynu czy to od tego ze przylegają mi do nóg , moze przerzuce się na jeansy nim całkiem w nie nie wejde, ostatnio mierzylam wszystkie i niby jeszcze pasują ale nie wiem jak z chodzeniem w nich na dłuższą metę czy w brzuch by nie uwierały...
Ja wchodzę ale są strasznie ciasne najgorzej w brzuch właśnie chyba czas zainwestować w legginsy większych jeansów nie będę kupować, idzie lato sukienki poratują a po ciąży mam zamiar wejść ponownie w swój rozmiar, oby się udało
Pyska932
Ja nie umiem chodzić w leginsach czuje się jak bym była w samych majtkach jakoś nie mogę się przekonać [emoji23] póki co dopinam się w swoje jeansy ewentualnie chodzę z odpiętym guzikiem pod koniec dnia.Ja nosze leginsy i we wszystkich mnie nogi cale swedza i nie wiem czy to od płynu czy to od tego ze przylegają mi do nóg , moze przerzuce się na jeansy nim całkiem w nie nie wejde, ostatnio mierzylam wszystkie i niby jeszcze pasują ale nie wiem jak z chodzeniem w nich na dłuższą metę czy w brzuch by nie uwierały...
Przedstawiam mojego Malucha i jego stopę[emoji3] na szczęście wszystko w porządku [emoji3526]Zobacz załącznik 1108983Zobacz załącznik 1108984
Jakie fajne maluchy dobrze że wszystko w porządku ☺A to moj 3cm groszek
Ja za to rzadko kiedy ubieram jeansy. Legginsy ubóstwiam. W niczym nie jest wygodniej. Do pracy nie mogłam ubierać więc teraz nadrabiam ☺Ja nie umiem chodzić w leginsach czuje się jak bym była w samych majtkach jakoś nie mogę się przekonać [emoji23] póki co dopinam się w swoje jeansy ewentualnie chodzę z odpiętym guzikiem pod koniec dnia.
Anetaaa123
Sunflower01
Śliczne DzieciątkoPrzedstawiam mojego Malucha i jego stopę[emoji3] na szczęście wszystko w porządku [emoji3526]Zobacz załącznik 1108983Zobacz załącznik 1108984
reklama
Sunflower01
SłodziakA to moj 3cm groszek