reklama
Ja 3 listopada ale pewnie to będzie cesarka wiec myślę, że koniec październikaJa 4.11 - czy będę pierwsza?
Ewarut
Fanka BB :)
Na coś czekał po badaniu ale to chyba na opis. Miał bez znieczulenia. Za to kolanoskopie miał w znieczulenie ogólnym. Podejrzewali raka jelita grubego.A gastroskopię miał z badaniem histopatologicznym wycinków ?
Ewarut
TakCo brałyście na ból głowy w ciąży? Apap jest bezpieczny?
Ja myślałam, że będę musiała mieć cc ze względu na mój kręgosłup, no a jak już sn to że nie będzie możliwe znieczulenie a okazało się, że trafił mi się super anestezjolog i długo mnie macał, ale od razu się w dobre miejsce wbił. Jak tylko zacznę rodzić to od razu zapowiem, że chcę znieczulenie [emoji3]Dziewczyny nie ważne czy normalnie czy cesarka. Ważne co wy będziecie chciały. Ja np. boje się cesarki. Moj kręgosłup to jakaś porażka. I bałbym się znieczulenia w niego . Wiem idę na żywioł . Pierwsze jakoś wyszło to mam nadzieję, że drugie też wyjdzie.
I co do o płci , ja zamawiam córkę i oooo....Syna zostawię [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Żartuje przyjmuje wszystko . Tylko gorzej , że syn będzie no name bo nie mam pomysłu. Albo będzie Eustachy [emoji39][emoji39][emoji39]
Najważniejsze zdrowe , a ci będzie to będzie . Każde kochac tak samo będę. Tak samo czy taczkami będzie jeździć, czy wózkiem ze złotymi kołami. Chce donosić , che żeby było zdrowe ....I chce zakrzywić czasoprzestrzen , żeby był ten listopad bi się wykończe z tych nerwów. ..
CoffeS
Mi też się strasznie podoba Anastazja i długo była u mnie nr 1. Ostatnio zakochałam się w 2 imionach [emoji7] Bogna i Łucja [emoji7] niestety mąż kręci nosem..ehhJak będzie córcia to Anastazja, jak syn kolejny to nie wiem bo u nas w rodzinie same chłopy.
Dla syna od dawna podoba mi się Cezary [emoji7]
Tak, można paracetamol. Ja niestety dziś już dwa wzięłam.Co brałyście na ból głowy w ciąży? Apap jest bezpieczny?
reklama
Sunflower01
@Ewarut koleżanka syna przebadała na wszystkie strony odnośnie glutenu. Kierował ja profesor. w badaniach nic, a po diecie eliminacyjnej ewidentnie gluten szkodzi i ten profesor kazał odstawić gluten tylko na podstawie objawów.
My naszemu robiliśmy tylko krew: przeciwciala przeciwko transglutaminazie tkankowej IgA i IgG i kalprotektyna w kale.
My naszemu robiliśmy tylko krew: przeciwciala przeciwko transglutaminazie tkankowej IgA i IgG i kalprotektyna w kale.