23 listopadaPrzecież dużą część z Nas ma termin na koniec listopada Tobie kiedy wypada termin?
reklama
Ewarut
Fanka BB :)
O w moje urodziny [emoji4]Ja mam termin na 22 i też o tym myślałam że "kurde dziewczyny z forum już się będą cieszyć swoimi maleństwami a ja będę czekać i czekać"
angles
Ja na 21 ale nie jest powiedziane, że akurat wtedy urodzimy, może się zacząć wcześniej lub późniejJa mam termin na 22 i też o tym myślałam że "kurde dziewczyny z forum już się będą cieszyć swoimi maleństwami a ja będę czekać i czekać"
Martii22
Beda pisac, nie beda spac w nocy, beda karmic[emoji23]
My tak miałyśmy na lutowkach
My tak miałyśmy na lutowkach
Taka refleksja mnie naszla, tak się tu fajnie robi że myślę że do listopada się mocno zzyjemy, więc jak te dziewczyny z początku listopada zaczną rodzić a ja mam termin na koniec to smutno się zrobi
CoffeS
Dzień dobry [emoji274]
Mój roczniak był dziś litościwy i dał mi pospać [emoji16]
Co do zimnych stóp to mam takie od zawsze [emoji85] skarpetek nienawidzę więc większość roku śpię z termoforem [emoji16]
Pamiętam, że w pierwszej ciąży tak gdzieś w granicach 5-6 miesiąca mi się zmieniło i było mi wiecznie gorąco. Ale pod koniec ciąży miałam lekkie nadciśnienie więc to wiele tłumaczy.
Mój roczniak był dziś litościwy i dał mi pospać [emoji16]
Co do zimnych stóp to mam takie od zawsze [emoji85] skarpetek nienawidzę więc większość roku śpię z termoforem [emoji16]
Pamiętam, że w pierwszej ciąży tak gdzieś w granicach 5-6 miesiąca mi się zmieniło i było mi wiecznie gorąco. Ale pod koniec ciąży miałam lekkie nadciśnienie więc to wiele tłumaczy.
Równie dobrze możesz urodzić 2 tygodnie wcześniej i Ty będziesz opowiadać o swoich doświadczeniach [emoji846]Ja mam termin na 22 i też o tym myślałam że "kurde dziewczyny z forum już się będą cieszyć swoimi maleństwami a ja będę czekać i czekać"
Ale fakt faktem w poprzedniej ciąży ostatni miesiąc to była dla mnie katorga bo już się doczekać nie mogłam [emoji846]
Martii22
Ja też 25[emoji3]
To ja chyba będę jedną z ostatnich, termin mam na 25 listopada
Ja od 2 tyg nie mogę pic kawy jestem załamana bo kocham kawę i ciężko mi bez niej rano sie obudzić. Ale jak wypije kawę to na wymioty mnie bierzeKawa to podstawa. W kazdej ciąży pije kawę.
reklama
Ja jak mam taki dzień to tylko wymioty mi pomaga ja. Później na godzinkę spać godzinke jeszcze poleżeć i powoli zaczynam wtedy żyć ...Boże, Dziewczyny macie jakiś sposób na mdłości? Przecież ja tu umrę już mnie tak od rana ciągnie, że napewno rzyganie znów dziś będzie, nie ma mowy o zjedzeniu chociażby jogurtu.. Jak ja mam leki zażyć masakra jest coś co Wam pomagało?
Dlatego zawsze jak mam gorszy dzień to jedzenie wybór raz bez nabiału lepiej je oddać...