reklama
Ja w poprzedniej ciąży miałam detektor, teraz też będę używała. Korzystałam mniej więcej od 14 tc, zawsze udało mi się tętno znaleźć, zdarzało mi się, że budziłam się w nocy i nie czułam ruchów gdzie zwykle córka była w nocy aktywna, wtedy detektor mnie uspokajał. Dla mnie super gadżet
Jadłam o 18, jest 2 w nocy, a mi sie[emoji1785][emoji1785][emoji1785][emoji1785][emoji1785][emoji1785][emoji1785] chce[emoji1785]
[/QUOTE]
To witaj w klubie Ja dziś o 4 wstałam do kuchni, bo byłam tak głodna że spać nie mogłam aż strach pomyśleć co będzie dalej
[/QUOTE]
To witaj w klubie Ja dziś o 4 wstałam do kuchni, bo byłam tak głodna że spać nie mogłam aż strach pomyśleć co będzie dalej
Mi amol pomaga jak posmaruje nim skronie i czoloPrzechwalilam dzisiejszy dzień
Ucielam sobie drzemke, wstałam z bólem głowy i jest mi strasznie niedobrze. Kiedy się to skończy...
Czy macie jakieś sposoby na ból głowy? Nie mam apapu.
Dżasta :)
Fanka BB :)
Tak te pierwsze tylko część na skierowanie a część prywatnie musze zrobić i nie wiem [emoji848]A jakie masz badania do zrobienia? To pierwsze zlecone z krwi?
CoffeS
Jadłam o 18, jest 2 w nocy, a mi sie[emoji1785][emoji1785][emoji1785][emoji1785][emoji1785][emoji1785][emoji1785] chce[emoji1785]
To witaj w klubie Ja dziś o 4 wstałam do kuchni, bo byłam tak głodna że spać nie mogłam [emoji848][emoji1751] aż strach pomyśleć co będzie dalej
Ja rano obudziłam się z dziwnym kłuciem w brzuchu. Okazało się że to od głodu [emoji85]
Z detektorem tętna to jest podobno tak:
Osoby które go miały polecają - natomiast osoby które go nie miały odradzają. I chyba coś w tym jest. W pierwszej ciąży długo się zastanawiałam ale w końcu odpuściłam bo bałam się że będę mieć problem ze znalezieniem tętna i będę panikować. W tej ciąży ponownie rozważam zakup. Czytałam tylko że lepsze są te z wyświetlaczem bo wtedy nie ma szans na pomyłkę czy to nasze czy dziecka tętno.
reklama
Gina86
Być może masz rację. Ale jakoś nie chcę próbować, i nie zamierzam krytykować dziewczyn, które kupią.Ja rano obudziłam się z dziwnym kłuciem w brzuchu. Okazało się że to od głodu [emoji85]
Z detektorem tętna to jest podobno tak:
Osoby które go miały polecają - natomiast osoby które go nie miały odradzają. I chyba coś w tym jest. W pierwszej ciąży długo się zastanawiałam ale w końcu odpuściłam bo bałam się że będę mieć problem ze znalezieniem tętna i będę panikować. W tej ciąży ponownie rozważam zakup. Czytałam tylko że lepsze są te z wyświetlaczem bo wtedy nie ma szans na pomyłkę czy to nasze czy dziecka tętno.
Ja rano szybko muszę albo szklane gorącej wody z cytryną, albo banana. Na pierwszy głód tylko to mi wchodzi. Im dłużej myślę co zjeść na śniadanie, tym bardziej słabo się czuję.