reklama
Star
Fanka BB :)
A ja chyba kupię ten dedektor. Nie znajdę tętna trudno będą mieli ze mną przesrane na sorze. Może i dupę będę zawracać, ale trudno. Któraś z was pisała , przepraszam nie pamiętam kto, ale po moich stratach też się leczyłam. Wpadłam nawet w chwilowy alkocholizm . Jesteśmy w trakcie adopcji , kocham mała , ale che żeby to dziecko też żyło.
sandyy
Z tym detektorem jest trochę jak z monitorem oddechu. Kto nie miał nie widzi potrzeby, kto ma nie wyobraża robienie miećByć może masz rację. Ale jakoś nie chcę próbować, i nie zamierzam krytykować dziewczyn, które kupią.
Ja rano szybko muszę albo szklane gorącej wody z cytryną, albo banana. Na pierwszy głód tylko to mi wchodzi. Im dłużej myślę co zjeść na śniadanie, tym bardziej słabo się czuję.
sandyy
O jachyba spróbuje te landrynki... jejku jak mj dziś niedobrze i słabo... oszaleć idzieJa jak zjem jest mi niedobrze i jak nie zjem też, już mam dość, troszkę landryny owocowe mnie ratują ale tak się nie da cały dzień no i te zaparcia idzie zwariować
Hej dziewczyny.
Ja jutro badania prenatalne i już mam stres - mam nadzieję że wszystko w porządku będzie. I może poznam płeć bliźniaków Nie mogę się doczekać
Co do tego urządzenia do mierzenia tętna - ja nie kupuję, nie miałam przy trójce i teraz też nie. Ale jak ktoś ma ochotę i potrzebę dla własnego poczucia bezpieczeństwa- absolutnie nie neguję
Ja jutro badania prenatalne i już mam stres - mam nadzieję że wszystko w porządku będzie. I może poznam płeć bliźniaków Nie mogę się doczekać
Co do tego urządzenia do mierzenia tętna - ja nie kupuję, nie miałam przy trójce i teraz też nie. Ale jak ktoś ma ochotę i potrzebę dla własnego poczucia bezpieczeństwa- absolutnie nie neguję
Ja nawet przed południem drzemke ucielam bo byłam totalnie bezsilnaO jachyba spróbuje te landrynki... jejku jak mj dziś niedobrze i słabo... oszaleć idzie
Bliźniaki będziesz mieć? Chylę czoło, ja już mam skręt kiszek jak poradzę sobie z trzecim dzieckiem.Hej dziewczyny.
Tak. Bliźniaki.Bliźniaki będziesz mieć? Chylę czoło, ja już mam skręt kiszek jak poradzę sobie z trzecim dzieckiem.
Nie boję się o to czy sobie poradzę, bo wiem że tak.
Boję się tylko oby wszystko było dobrze, z dziećmi i że mną.
reklama
Star
Będzie wszystko ok. Wierze w to!!!!!Hej dziewczyny.