reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Ja jak zjem jest mi niedobrze i jak nie zjem też, już mam dość, troszkę landryny owocowe mnie ratują ale tak się nie da cały dzień:( no i te zaparcia idzie zwariować

reklama
A ja chyba kupię ten dedektor. Nie znajdę tętna trudno będą mieli ze mną przesrane na sorze. Może i dupę będę zawracać, ale trudno. Któraś z was pisała , przepraszam nie pamiętam kto, ale po moich stratach też się leczyłam. Wpadłam nawet w chwilowy alkocholizm . Jesteśmy w trakcie adopcji , kocham mała , ale che żeby to dziecko też żyło.

Być może masz rację. Ale jakoś nie chcę próbować, i nie zamierzam krytykować dziewczyn, które kupią.

Ja rano szybko muszę albo szklane gorącej wody z cytryną, albo banana. Na pierwszy głód tylko to mi wchodzi. Im dłużej myślę co zjeść na śniadanie, tym bardziej słabo się czuję.
Z tym detektorem jest trochę jak z monitorem oddechu. Kto nie miał nie widzi potrzeby, kto ma nie wyobraża robienie mieć :)

Hej dziewczyny.
Ja jutro badania prenatalne i już mam stres - mam nadzieję że wszystko w porządku będzie. I może poznam płeć bliźniaków;) Nie mogę się doczekać:)

Co do tego urządzenia do mierzenia tętna - ja nie kupuję, nie miałam przy trójce i teraz też nie. Ale jak ktoś ma ochotę i potrzebę dla własnego poczucia bezpieczeństwa- absolutnie nie neguję :)

Hej dziewczyny.
Ja jutro badania prenatalne i już mam stres - mam nadzieję że wszystko w porządku będzie. I może poznam płeć bliźniaków;) Nie mogę się doczekać:)

Co do tego urządzenia do mierzenia tętna - ja nie kupuję, nie miałam przy trójce i teraz też nie. Ale jak ktoś ma ochotę i potrzebę dla własnego poczucia bezpieczeństwa- absolutnie nie neguję :)
Bliźniaki będziesz mieć? Chylę czoło, ja już mam skręt kiszek jak poradzę sobie z trzecim dzieckiem.

A tak z innej beczki, miała któraś dzieci, które nie przechodziły kolek? Podobno są takie dzieci :) ja u dwójki przerabialam, nie wiem gdzie się trzeba zgłosić żeby prosić o dziecko bez kolek :)

reklama
Hej dziewczyny.

Będzie wszystko ok. Wierze w to!!!!!

Do góry