reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Widzę że.nie tylko ja mam problem ze spaniem [emoji16] tyle.że nie podjadam tylko więrcę się w łóżku nie umiem zasnąć ehhh....
U mnie bezsenność spowodowana puzzlami, nie potrafię odpuscic[emoji16]ale na szczęście dziś skończyłam [emoji14]
(Truskawki na bezsenność też są spoko[emoji41])

reklama
Chyba muszę się zaopatrzyć w truskawki [emoji16]
A ile puzzli układasz? My od czasu do czasu układamy puzzle z mężem, tak żeby było na raz to 500, a na dlużej to 1000, za więcej się nie braliśmy bo za dużo miejsca zajmują [emoji6]

A kiedy masz następną? Mnie zalecają dopiero genetyczne, biję się z myślami czy mimo to nie pójść na szybką kontrolę wcześniej... Obawiam się przypadkowego zakażenia a jednocześnie jeszcze z miesiąc bez usg...
Ja też następna wizyta za 5-6 tygodni. Trochę długo ale jeśli lekarz tak zaleca to myślę że tak ma być w tym czasie myślę że nie ma sensu co chwilę chodzić do lekarza i jeszcze coś załapać....

Dzień dobry [emoji3]
U mnie już pachnie kawa[emoji4]
Miłego dnia życzę i dobrego samopoczucia.
Udanych wizyt [emoji172][emoji172][emoji172]

Dziewczyny robiłyście badanie moczu bo mnie lekarz nie skierował ale mimo to myślę że warto zrobić tylko pytanie czy podstawowe czy jakieś inne? Dzięki za odpowiedź [emoji846]

reklama
Dziewczyny super sie Was czyta, bo ja jestem 6+6 i dzięki Wam lepiej sie czuje. Naczytłam się netu i chora ze stresu jestem na tej pracy zdalnej w domu, a tu takie super mamy jak ja na listopad! Serduszko mojej Fasolki bije, ale narazie musi sie rozpędzić , kolejne USG w piątek. Ściskam i gratuluję każdej listopadowej Mamie!
Też mam wizyte w piątek i na tej już dostane zwolnienie ciążowe i myślę dokładnie dowiem sie który to tydzień, bo ostatnio pani mówiła że 7-8. Ja sie zbieram i musze jechać na badania.

Do góry