reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Z tego co pamiętam to później głównie mocz, morfologia, tsh i raz w każdym trymestrze miałam toksoplazmozę bo nie mam przeciwciał. Pod koniec ciąży się powtarza HIV, robi się hbs i jeszcze jakieś badania. No i pobiera się wymaz na gbs.
To trochę tego jest i za każdym razem pewnie trzeba kasę wyłożyć skoro nie daje skierowań [emoji849]

reklama
Moje serduszko też bije ♥️
OM 6+6, a USG 6+4
Gratuluje wszystkim udanych wizyt👍

Załączniki

• C2AF4A33-0D07-42D7-97DB-6B56A346E401.jpeg
    C2AF4A33-0D07-42D7-97DB-6B56A346E401.jpeg
    467,1 KB · Wyświetleń: 80
Ja teraz takie mialam badania zrobić. A Wy jakie mialyscie zlecone?

Załączniki

• 1586204689059945115438.jpg
    1586204689059945115438.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 92
Ja w 6 tygodniu też miałam plamienie, pojechałam na ginekologię i okazało się że jest ok.Jestem po dwóch poronieniach.To moja trzecia ciąża. Teraz jestem w 11 tygodniu.Jutro.mam wizytę i boje się jak nie wiem co bo niby żadnych plamień nie mam ,ale przy drugim poronieniu też nie krwawilam a mimo to jak się potem okazało ciąża się poprostu przestała rozwijać.takze jak widzisz nie ma na to reguły.Czytslam o dziewczynach które miały krwawienia i donosily ciążę ,a są też takie np.ja ,że mimo, że krwawień nie było to ciąża się zakończyła :( Bądź dobrej myśli.

Dokładnie tak jak napisałaś... ja miałam tak samo, żadnego krwawienia i poszłam na usg a tam już ciąża przestała się rozwijać i serduszko przestało bić i na drugi dzień od razu do szpitala jechałam :(

reklama
Do góry