Ewarut
Fanka BB :)
Na ginekologię do szpitala i to szybko!!!! Tam cie zbadająU mnie chyba będzie pozamiatane.. Pojawiła się krew [emoji17][emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na ginekologię do szpitala i to szybko!!!! Tam cie zbadająU mnie chyba będzie pozamiatane.. Pojawiła się krew [emoji17][emoji17]
Wiem, mąż wróci z pracy i pojadęNa ginekologię do szpitala i to szybko!!!! Tam cie zbadają
Śliczne DzieciątkoJa po wizycie. Według usg to 9 tydzień. Wszystko jest dobrze ❤
Zobacz załącznik 1102434
Sama przez to przechodzilam i wiem co czujesz .Ale jeszcze wszystko może być dobrze .Który tydzień u Ciebie?Wiem, mąż wróci z pracy i pojadę
6Sama przez to przechodzilam i wiem co czujesz .Ale jeszcze wszystko może być dobrze .Który tydzień u Ciebie?
Trzymam kciuki....
Powiedzcie mi jeszcze dziewczyny robicie usg prenatalne + test pappa?
W dwóch poprzednich ciążach nie robiłam tego badania z krwi, ale teraz ze względu na stratę ostatniej ciąży lekarz zasugerował, aby się nad tym zastanowić i umówić na początku maja. Test z krwi robi się tego samego dnia co usg, czy wcześniej?