ewelka8312
Fanka BB :)
Jest napisane, że takMożna go stosować już w 1 trymestrze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest napisane, że takMożna go stosować już w 1 trymestrze?
Nie pomyślałam o tym[emoji23]Hehe chociaz i tak te terminy rzadko pewnie pokrywają sie z przyjsciem dziecka na świat [emoji848] ale by byly jaja, gdybysmy znalazly sie na tej samej porodowce [emoji28]
To które usg masz mieć teraz?Jeśli już o lekarzach, ja na nfz się zrazilam i wgl długie kolejki [emoji23]
Mam pakiet w luxmed i tu mam fajnego doktorka, no zobaczymy jak to będzie. Badania mam już wystawione, mam zrobić po usg jak będzie wszystko ok [emoji41]
No to kilka nas bedzie w podobnym terminie [emoji8]@Dżasta to w miarę równo idziemy bo u mnie wg Om poród wychodzi 8.11 a wg usg 5.11 więc parę dni różnicy
Kurcze jakoś malutko płaciłyście za badania. U mnie badania labo razem z wizytą i usg wyniosły 600 zł i zastanawiam się jak trochę tych kosztów uciąć [emoji849] Też jestem ubezpieczona w PZU ale moja klinika nie współpracuje z nimi a do innego lekarza nie chce się przenieść. Może chodzić tak i tak? Ale wtedy chyba sensu nie będzie bo zlecają mi wizyty co 3-4 tygodnie tak jak należy, częściej przecież nie trzeba?
Haha a noo [emoji28][emoji28]Nie pomyślałam o tym[emoji23]
Byłoby ciekawie [emoji23]
To które usg masz mieć teraz?
Ja liczę na wojewodzki. Z pierwszym byłam tydzień po terminie, więc na legalu tam poszłam ze skierowaniem. Kilkanaście minut po położeniu się na szpitalne łóżko z myślą, że odespie 2 dni i2 nocy nieregularnych skurczy, odeszły mi wody[emoji849] ryl ze mnie cały oddzial[emoji23][emoji2356]Haha a noo [emoji28][emoji28]
Ale nie wiem gdzie mnie tz powiezie w zależności jak sytuacja bd wyglądać i jak ze szpitalami po drodze czy bd przyjmowac czy nie [emoji51]