sandyy
Fanka BB :)
Ale ludzik już piekny[emoji123]Ja po wizycie. Według usg to 9 tydzień. Wszystko jest dobrze [emoji173]
Zobacz załącznik 1102434
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ludzik już piekny[emoji123]Ja po wizycie. Według usg to 9 tydzień. Wszystko jest dobrze [emoji173]
Zobacz załącznik 1102434
Jaki fajny człowiek[emoji3526] Ja niestety w poprzedniej ciąży nie miałam usg 3d, ciekawe czy teraz się uda zrobić.Ja po wizycie. Według usg to 9 tydzień. Wszystko jest dobrze [emoji173]
Zobacz załącznik 1102434
To malutko jak na pierwsze ciążowe. A ile miałaś badań do zrobienia?Masakra ile płaciłaś, zależy też jakie badania. Ja sie jutro przekonam. Ale nie żałuję decyzji o zmianie lekarza noróżyczkeE]
Ja miałam na choroby zakaźne (toxo,hiv,różyczke), morfologia, mocz, przeciwciala i coś jeszcze. Dużo miałam badan. Wieczorem będę drukować to zobacze dokładnie co tam było. Ale w pierwszej ciąży tez tyle plcilam a u innego lekarza prowadziłam ciąże.To malutko jak na pierwsze ciążowe. A ile miałaś badań do zrobienia?Masakra ile płaciłaś, zależy też jakie badania. Ja sie jutro przekonam. Ale nie żałuję decyzji o zmianie lekarza no trudno, że prywatnie.
To jeszcze o niczym nie świadczy, trzrba byc dobrej myśli.U mnie chyba będzie pozamiatane.. Pojawiła się krew [emoji17][emoji17]