Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super [emoji7][emoji7] może się skusze na kupno tego za jakiś czas bo też kładę się na brzuchu i często piersi bolą..Tak, jeśli piersi mi pozwalają do delikatnie się ukladam na brzuszku, ale jest to pozycja boczna raczej i tak się mega przytulam do rogala i zasypiam
Spokojnie kochana, wszystko będzie dobrze [emoji4] nie pisz czarnych scenariuszy [emoji8]Wiem wiem, mnie też przed ciąża po nocy bolał często kręgosłup ale jestem po 1 stracie wiec teraz każdy symptom przeżywam [emoji85]
Mmm pysznie wygląda [emoji39][emoji39]Dziś czuje się wyjątkowo dobrze więc postawiłam na niedzielny obiad! Miałam ochotę na rosół i od taki powstał miłego dnia
Mmm piękne babeczki [emoji7][emoji7]Aż mi się rosołu zachciało [emoji2956]
U mnie dziś schabowe [emoji2960]
I babeczki Zobacz załącznik 1101891
O ja też dziś taka sama zupę zrobilam[emoji123]Mmm pysznie wygląda [emoji39][emoji39]
Ja dziś jarzynowa zrobiłam [emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 1101980