reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Dopóki brzuch się nie zaokrągli, można na nim spać spokojnie. Ja też preferuję spanie na brzuchu[emoji4]

Co robicie w ten piękny dzień? Aż żal w domu siedzieć [emoji24] my byliśmy trochę na działce. Mała się pobawiła w piaskownicy, pooddychaliśmy świeżym powietrzem. Jutro już mamy zamiar wziąć się za robotę. A teraz czekam na obiad, dałam się chłopakom wykazać w kuchni [emoji6]

Pogoda rozkoszna... chętnie bym pojechała w teren na jakiś spacer, ale w obecnej sytuacji nie można... mamy zamiar oglądać filmy z mężem i coś razem ugotować :)

Nie no weź nie czytaj takich rzeczy , mnie bez ciazy potrafił boleć kręgosłup po wstaniu a to z braku ruchu ... kiedyś tanczylam sobie zumbe w domu codziennie i nie odczuwalam bólu a jak przestałam to znowu sie pojawił... także moze trochę ćwiczeń czy coś i będzie lepiej :) nie czytaj tych glupot bo człowiek siedzi w domu, mało sie rusza a takie czarne scenariusze siadają na głowę [emoji849]
Wiem wiem, mnie też przed ciąża po nocy bolał często kręgosłup ale jestem po 1 stracie wiec teraz każdy symptom przeżywam [emoji85]

Cześć 👋
Dwa dni a tu ciężko nadrobić. Czytam i czytam, ale jeszcze wszystkiego nie zdążyłam... Gratuluję wizyt i dzidziusiów 🙂 ja piątek spędziłam w pracy, wczoraj sprzątanie i odpoczywanie, a dzisiaj leniuchujemy na dworze, bo ładna pogoda.
Też polecam poduszkę do spania, ja miałam wypełnioną kuleczkani przy poprzednich ciążach. Teraz jak przyjdą jakieś dolegliwości to też pewnie kupię 😀

My mieszkamy w kawalerce i zastanawiam się jak to będzie z dzieckiem. Docelowo chcemy kupić mieszkanie ale zanim do tego dojdzie... [emoji85]
No i ja sprzątam na bieżąco bo mnie razi bałagan a mąż mówi że mnie do łóżka przywiąże bo nie usiedzę spokojnie [emoji23][emoji23][emoji23]
Zanim urodził się mój synek to też mieszkalam w kawalerce. Dopiero jak mały miał rok to się wybudowalismy. I było ok. Dopiero jak dziecko chodzi, bawi się to zajmuje więcej miejsca 😉

Dziś czuje się wyjątkowo dobrze więc postawiłam na niedzielny obiad! Miałam ochotę na rosół i od taki powstał :) miłego dnia

Załączniki

• 20200405_133101.jpg
    20200405_133101.jpg
    464 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Do góry