reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Powiedzcie mi czy te wyniki krwi co robimy pierwsze to jest bez są w tym.samym dniu już? Czy musimy dłużej czekać?? Bo 29 mam wizytę i zastanawiam się już ile wcześniej je zrobic....bo jak mi wizytę odwołają znowu to chyba nie ma sensu..
U mnie w ten sam dzień sa po południu , ale może dla pewności przedzwon do swojego labo i dopytaj ;)

reklama
@ewelka8312 , zależy. Nie wiem jakie miasto , gdzie badania. Ja zwykle mam w ciągu kilku godzin.
I nie dajcie sobie odwoływać wizyt. Nie tu to tam.
Ja dziś przespałam calutji dzień. Ciekawe co w nocy będę robić.

Pierogi ruskie bleeeee. Ale jak ktoś chce tio zrobię 😂

@ewelka8312 , zależy. Nie wiem jakie miasto , gdzie badania. Ja zwykle mam w ciągu kilku godzin.
I nie dajcie sobie odwoływać wizyt. Nie tu to tam.
Ja dziś przespałam calutji dzień. Ciekawe co w nocy będę robić.

Pierogi ruskie bleeeee. Ale jak ktoś chce tio zrobię 😂
Ja ciem pierogi ruskie, ja! 😋
Chociaż dzisiaj cały dzień mi tak trochę niedobrze, mało co jem i nic nie robię.. 🤢

Przed pierwszą ciążą nie brałam leków na tarczycę, miałam tsh około 2, lekarka niby kazała mi brać pol najmniejszej dawki, ale potwornie źle się czuję z tsh bliskim 1[emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Ale jak tylko zaszłam w ciążę to tsh poleciało do góry i od razu miałam euthyrox i później co miesiąc badałam (ale to i bez celiakii chyba standard) i miałam zwiększana dawke). Po ciąży już euthyrox brać musiałam, pogorszyły mi się wyniki. No i teraz robiąc bete w dniu miesiączki to od razu robiłam tsh i ft4 i od razu zwiększenie dawki leku.
O kurcze.przeboje z tą tarczycą. Mam nadzieję że mnie to nie dopadnie. Dzięki za odpowiedź 😉

Powiedzcie mi czy te wyniki krwi co robimy pierwsze to jest bez są w tym.samym dniu już? Czy musimy dłużej czekać?? Bo 29 mam wizytę i zastanawiam się już ile wcześniej je zrobic....bo jak mi wizytę odwołają znowu to chyba nie ma sensu..
Ja te podstawowe miałam tego samego dnia a na choroby zakaźne chyba następnego.

dziękuję za takie słowa, naprawdę ich potrzebuje. Dostałam duphaston, do tego kwas foliowy biorę od dawna i magnez w tabletkach. Lekarz wpisał, że jest to ciaza zagrożona poronieniem, Ale jeszcze nie stracona.
Ja też brałam duphaston i kwas foliowy po pierwszej wizycie, gdzie był pęcherzyk. Po drugiej wizycie dalej biorę duphaston i jest dzidziuś 😁😁

reklama
Do góry