reklama
Kokosowe_sny
Fanka BB :)
Ja widzę zarys, jest głowa, widać tak jakby rączki i nóżki [emoji3059] ktory masz tydzień?
Cześć dziewczyny. Czy Wy na swoich zdjęciach z usg widzicie już zarys malucha? Bo ja widzę tylko ciemną długą plamę [emoji849]
Dżasta :)
Hej, witaj [emoji4]. Gratuluję serduszka [emoji3590]Cześć dziewczyny Chciałabym się dołączyć do Waszego sympatycznego grona listopadowych mamusi We wtorek byłam na 2 wizycie u ginekologa, było widać serduszko [emoji3590] Obecnie 7t4d.
Kokosowe_sny
Witaj[emoji6]
Cześć dziewczyny Chciałabym się dołączyć do Waszego sympatycznego grona listopadowych mamusi We wtorek byłam na 2 wizycie u ginekologa, było widać serduszko [emoji3590] Obecnie 7t4d.
sandyy
Najlepiej z ginem się skontaktować. Bo są bezpieczne ale na receptę.Dziewczyny czy jakieś domowe sposoby na infekcje intymna? Albo leki z apteki które można przyjmować w ciąży? Noszę bielizne bawełniana i nie używam wkładek a mimo to coś się przyplątało...
A bez recepty to lactovaginal możesz sobie zaaplikować, ale na rozhulana infekcje nic Ci nie da
Cześć Dziewczyny. Mam takie pytanie: ostatnie usg miałam robione w 7 tyg. Teraz jestem umówiona na prenatalne w 11 t.c. Czy ta przerwa między usg jest ok? Bo czytam Wasze wpisy i się zastanawiam dlaczego ja się nigdzie nie wybieram, a może powinnam? Zwariowałam już...
ludek0288
Zdjęcie pokaż
Cześć dziewczyny. Czy Wy na swoich zdjęciach z usg widzicie już zarys malucha? Bo ja widzę tylko ciemną długą plamę [emoji849]
ewelka8312
Ja miałam ostatnie w 6 tyg a kolejne w 12 tyg bo mi wizyty odwolaliCześć Dziewczyny. Mam takie pytanie: ostatnie usg miałam robione w 7 tyg. Teraz jestem umówiona na prenatalne w 11 t.c. Czy ta przerwa między usg jest ok? Bo czytam Wasze wpisy i się zastanawiam dlaczego ja się nigdzie nie wybieram, a może powinnam? Zwariowałam już...
I dopiero zobaczę co i jak 29 kwietnia jak będzie czynne... I prenatalne robię dzien wczesniej..
reklama
Martii22
Ktoś jeszcze dziś wizytuje??? ja jutro o 20- jesli nie przełoży. Do tej pory u mnie było-,,Niech się dzieje wola nieba..." bo piąte dziecko to tak nie bardzo, ale mnie jakis stres dzis dopadł- co bedzie- jak nie bedzie... chyba jednak chcę tą dzidzie