reklama
Kokosowe_sny
Fanka BB :)
Myślę, że ok jeśli nie dzieje się nic złego [emoji6] ja bylam dzisiaj 7t6d,a następną wizytę mam 30.04 właśnie prenatalne.
Cześć Dziewczyny. Mam takie pytanie: ostatnie usg miałam robione w 7 tyg. Teraz jestem umówiona na prenatalne w 11 t.c. Czy ta przerwa między usg jest ok? Bo czytam Wasze wpisy i się zastanawiam dlaczego ja się nigdzie nie wybieram, a może powinnam? Zwariowałam już...
Ccamillac
Cześć Dziewczyny. Mam takie pytanie: ostatnie usg miałam robione w 7 tyg. Teraz jestem umówiona na prenatalne w 11 t.c. Czy ta przerwa między usg jest ok? Bo czytam Wasze wpisy i się zastanawiam dlaczego ja się nigdzie nie wybieram, a może powinnam? Zwariowałam już...
Spokojnie, ja miałam wizytę 23.03 w 7 tyg moja następna dopiero w 12 tygodniu - prenatalne
Sunflower01
Ja jestem juz po drugiej wizycie [emoji4] Jest serduszko, dzisiaj słyszałam jak bije [emoji3590] wedlug usg 7t6d i pani doktor powiedziała, ze wszystko jest dobrze [emoji3059]
Fantastycznie
agabaj92
Ja jutro mam o 14 u innego lekarza i zobaczymy czy potwierdzi diagnozę, że pęcherzyk pusty bez zarodka i serduszka. Miesiączka ostatnia 3.02 nie wiem jak moje owulacje i cykle, bo od skończenia antykoncepcji są różne. Ja jestem nastawiona na obie opcje, ale iskierka nadziei jest że wszystko może być dobrze. Chociaż już sama nie wiem co myśleć. Jutro wszystko sie okaże na wizycie prywatnej.Ktoś jeszcze dziś wizytuje??? ja jutro o 20- jesli nie przełoży. Do tej pory u mnie było-,,Niech się dzieje wola nieba..." bo piąte dziecko to tak nie bardzo, ale mnie jakis stres dzis dopadł- co bedzie- jak nie bedzie... chyba jednak chcę tą dzidzie
Pyska932
Hej ja maiałam pierwsze usg 5t5d wg OM wychodzi 6t4d i kolejna wizyta również prenatalne za 6 tygodni. Mój lekarz powiedział że w obecnej sytuacji jeśli nic się nie będzie działo lepiej sobie odpuścić wizytyCześć Dziewczyny. Mam takie pytanie: ostatnie usg miałam robione w 7 tyg. Teraz jestem umówiona na prenatalne w 11 t.c. Czy ta przerwa między usg jest ok? Bo czytam Wasze wpisy i się zastanawiam dlaczego ja się nigdzie nie wybieram, a może powinnam? Zwariowałam już...
Paraply
Serio to wszystko widzisz? [emoji15] U mnie wg Om było 7+4 a wg usg 8+1. I ja tu widzę tylko długą plamę.Ja widzę zarys, jest głowa, widać tak jakby rączki i nóżki [emoji3059] ktory masz tydzień?
ewelka8312
Ja też nigdy nic nie widzę na tych USGSerio to wszystko widzisz? [emoji15] U mnie wg Om było 7+4 a wg usg 8+1. I ja tu widzę tylko długą plamę.
Zobacz załącznik 1100671
reklama
Nalsonik
Aktywna w BB
Serio to wszystko widzisz? [emoji15] U mnie wg Om było 7+4 a wg usg 8+1. I ja tu widzę tylko długą plamę.
Zobacz załącznik 1100671
Moze mam omamy ale ja widze zarys twarzy (profil) i raczki