Kokosowe_sny
Fanka BB :)
1,53cm,tętno 163 [emoji3059]
Gratulacje [emoji5] ile mierzy Twoja dzidzia ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji5] ile mierzy Twoja dzidzia ?
Super1,53cm,tętno 163 [emoji3059]
Spora dzidzia jak na 7 tydzień widać rośnie mu się dobrze!1,53cm,tętno 163 [emoji3059]
Ja nosze wkładki, ale na pare dni przestałam i w sumie nic to nie dało,raz swiędziało raz nie. Sama nie wiem od czego to zależy.Dziewczyny czy jakieś domowe sposoby na infekcje intymna? Albo leki z apteki które można przyjmować w ciąży? Noszę bielizne bawełniana i nie używam wkładek a mimo to coś się przyplątało...
Super [emoji7]
Spora dzidzia jak na 7 tydzień [emoji2][emoji2] widać rośnie mu się dobrze! [emoji4]
Tantum Rosa do podmywania można bo mi ginekolozka polecała [emoji4]Dziewczyny czy jakieś domowe sposoby na infekcje intymna? Albo leki z apteki które można przyjmować w ciąży? Noszę bielizne bawełniana i nie używam wkładek a mimo to coś się przyplątało...
Tantum rosa polecamDziewczyny czy jakieś domowe sposoby na infekcje intymna? Albo leki z apteki które można przyjmować w ciąży? Noszę bielizne bawełniana i nie używam wkładek a mimo to coś się przyplątało...