agabaj92
Fanka BB :)
Właśnie też sie nad tym zastanawiam. Dał mi luteine i za tydzień kazał przyjść do siebie.Proponuję innego lekarza z innym sprzętem. Czekaj cierpliwie jeszcze nic straconego....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie też sie nad tym zastanawiam. Dał mi luteine i za tydzień kazał przyjść do siebie.Proponuję innego lekarza z innym sprzętem. Czekaj cierpliwie jeszcze nic straconego....
Normalnie można popaść w paranoję. Najgorsze jest to, że po wizycie jestem bardziej skupiona na każdym objawie.Boli brzuch - źle. Nie boli- o kurczę też źle że tak nagle przestał boleć. Do wizyty mam tydzień i próbuję się uspokoić i myśleć pozytywnie Ale ciężko mi to wychodzi. Może poprostu trafiłam na takiego lekarza, który zamiast mnie podnieść na duchu to powiedział że nie wiadomo co będzie.
Niestety pusty pęcherzykAktualizowana i warto sprawdzać często bo może się zdarzyć, że w tym momencie nie ma lekarza na liście a za tydzień będzie bo może być w trakcie odnawiania certyfikatu. W tym momencie jest jakoś mało wpisane, ale może mają jakieś opóźnienia w związku z pandemią. Zazwyczaj kojarzę, że wyświetlało się z 700 a teraz 400.
A urósł odpowiednio od poprzedniej wizyty? Jest pęcherzyk żółtkowy ?
Dlaczego?? Kurczę miałam nadzieję że wszystko będzie dobrze....a co jeszcze mówił?Za to lekarz niezły buc
Sama już nie wiem, wg OM wychodzi 8
Dokładnie może poszukaj innego lekarza który za kilka dni zrobiłby Ci usg.Proponuję innego lekarza z innym sprzętem. Czekaj cierpliwie jeszcze nic straconego....
Właśnie wyszłam, niestety jestem załamana nadal pusty pęcherzyk. Dał mi luteine i za tydzień mam sie pojawić jak serduszka nie będzie to do usunięcia. A tak sie cieszyłam na tą ciąże. [emoji26]
Jeszcze może być dobrze mimo wszystko. Kurczę może miałaś też późniejsza owulację np...ja tak właśnie miałam że mi się przesunęło o tydzień aż.!Właśnie też sie nad tym zastanawiam. Dał mi luteine i za tydzień kazał przyjść do siebie.
Szukaj innego lekarza a jak nie nie zrób tak jak ja w ciąży obumarlej. Poszłam po prostu na IP na ginekologię aby mi potwierdzili czy to prawda że moja ciąża obumarła. Zbadali mnie bez problemu. I okazało się że tak.Właśnie też sie nad tym zastanawiam. Dał mi luteine i za tydzień kazał przyjść do siebie.
Obiektywnie rzecz biorąc pewnie małe szanse, ale ja o swoją poronioną ciążę długo walczyłam i musiałam mieć 100%pewności zanim zdecydowałam się na zabieg. Choć wtedy od początku czułam, że jest coś nie tak.Niestety pusty pęcherzyk