A przy okazji... umawiam się właśnie na Pappa bo mam 35 lat... czy to usg jest powłoki czy dopochwowo? Wiecie?
u mnie bedzie przez powloki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A przy okazji... umawiam się właśnie na Pappa bo mam 35 lat... czy to usg jest powłoki czy dopochwowo? Wiecie?
Na początku około 2 miesiąca. Brązowa krew była i stracha miałam. Jak masz możliwość to sprawdź będziesz na pewno spokojniejsza.A duze to były plamienia? Na samym poczatku ciazy czy pozniej?
Jak u mnie to tez krwiak to przydaloby sie jednak isc wczesniej do ginekologa niz za 1,5-2tygodnie jak planowalam...
A więc tak :
Są dwa pęcherzyki z czego jeden 9mm jest pusty, w drugim 15mm dzidziuś z serduszkiem.
Ciąża przesunięta na 10 listopada, obecnie tydz 7+6
Super ❤ Czekałam na wieści od ciebie Super ze serduszko bijeA więc tak :
Są dwa pęcherzyki z czego jeden 9mm jest pusty, w drugim 15mm dzidziuś z serduszkiem.
Ciąża przesunięta na 10 listopada, obecnie tydz 7+6
Odezwij się po wizycie .Wszystko będzie dobrze napewnoNastka super! Często jeden pecherzyk jest pusty.
Co do suszarki teraz z perspektywy czasu kupiłabym osobno pralkę osobno suszarkę, zwlaszcza jak ma się miejsce
Ja teraz trzęsę się cała przed wizytą. Niby nie wma co i nie mam wpływu na wszystko, ale jednak...
Gdzie się podziala tamta ciąża poprzednia , gdzie miałam wszystko w duszy...