reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Super, powodzenia

Dziewczyny czy wy tez wygladacie tak źle? Codziennie mam na twarzy jakieś wypryski a przed ciąża nie miałam nic kompletnie, i ogólnie buzia taka niezbyt atrakcyjna 😂 w dodatku rano miałam spuchniete pod oczami, ta teoria że w ciąży wygląda się promiennie u mnie się niestety nie sprawdza
Moja cera też wygląda okropnie, tz się śmieje że przechodzę spóźniony okres dojrzewania, nigdy nie miałam takich problemów z cerą

reklama
Ja przed chwilką miałam tel z luxmed że piątkowe usg się nie odbędzie i proponują termin na jutro. Zgodziłam się ale po fakcie zauważyłam że u innego lekarza. Do tego nie ma on za ciekawych opinii wrrr [emoji35]

Ja przed chwilką miałam tel z luxmed że piątkowe usg się nie odbędzie i proponują termin na jutro. Zgodziłam się ale po fakcie zauważyłam że u innego lekarza. Do tego nie ma on za ciekawych opinii wrrr [emoji35]
Kochana nie denerwuj sie. W tych czasach ciesz sie ze usg sie odbedzie 😊

reklama
Do góry