reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Super, powodzenia

Dziewczyny czy wy tez wygladacie tak źle? Codziennie mam na twarzy jakieś wypryski a przed ciąża nie miałam nic kompletnie, i ogólnie buzia taka niezbyt atrakcyjna 😂 w dodatku rano miałam spuchniete pod oczami, ta teoria że w ciąży wygląda się promiennie u mnie się niestety nie sprawdza
U mnie niestety też sie nie sprawdza, mam więcej wypryskow na twarzy i kilka zrobiło mi sie nawet na szyi (co nigdy nie miałam)

reklama
U nas jest spora wilogoć mimo że blok ocieplony. Też mi się wydawało, że jest za suche dopóki nie kupiliśmy tego ustrojstwa. Z samego prania jakieś 2-3 l wody. Jak się gotuje to też sporo się nazbiera. Głównie używam go w tym pokoju gdzie wisi pranie.

Opcja pralko-suszarki też odpada bo one są tylko 60x60 a to mi się niestety nie zmieści [emoji3525]ale planujemy kupić dom lub wybudować więc wtedy na pewno spełnię swoje marzenia. Jeszcze jakiś składacz ubrań by się przydał [emoji4]

A to moje drugie śniadanie. Witaminki. Za oknem sypie śnieg [emoji2415] a rano piękne słońce było. Nici ze spaceru. Zobacz załącznik 1099095

A nie odczuwasz suchego powietrza wlasnie w nocy ??

Oo to chyba sok z buraka [emoji39][emoji39]

Ale miałam dużo do nadrobienia [emoji16]
Ja po wizycie, dziś 6+3 i widziałam serduszko bijące na monitorze, bardzo się cieszę że wszystko jest dobrze.
Jak gin zaczęła usg to mało na zawał nie zeszłam, przez minutę milczała z dziwna miną, już myślałam że coś jest nie tak, milion myśli. W końcu powiedziała że wszystko super. Ulga [emoji4] kolejna wizyta po świętach. Kto jeszcze dziś wizytuje?

Nie chce mi się nic robić, totalne lenistwo
Super, ze z dzidzia wszystko dobrze [emoji8][emoji8]

reklama
Do góry