Dlatego mam nadzieję że dostanę to skierowanie na NFZJprd [emoji50][emoji50][emoji50][emoji50][emoji50]
Za wyniki krwi zapłaciłam 420
reklama
Ana 17.2020
Zaangażowana w BB
Dziewczyny ja dziś od rana mam mdłości i kręci mi się w głowie. Nie wymiotuje ale mdli strasznie. Miałam ochotę na sernik więc tatuś mi przywiózł z cukierni, zjadłam dwa gryzy i koniec. Jestem na antybiotyku i boję się że zaszkodzi mi ten brak jedzenia ale ja na prawdę nie mogę jeść. Macie jakieś sposoby?
sandyy
Fanka BB :)
O to tego nie wiedzialam,To nie jest standardem bo u mnie jest calkiem inaczej. Krew pobieraja 2 tyg przed usg. Krew nalezy pobrac po 9 tyg. natomiast usg miedzy 11 a 14 tyg. U mnie bedzie zachowane dokladnie 2 tyg.
U nas jest inaxzej
ludek0288
Ja też mam 3.11
Cześć dziewczyny,
Mało się odzywam ale jestem tu od początku
Jestem już po dwóch wizytach, na dzisiejszej słyszałam serduszko Termin na 03.11. Jestem już po wszystkich badaniach więc dziś założyli kartę ciąży. kolejna wizyta 22.01 to badania prenatalne.
Ja krew mam pobrać 15.04 a USG 22.04To nie jest standardem bo u mnie jest calkiem inaczej. Krew pobieraja 2 tyg przed usg. Krew nalezy pobrac po 9 tyg. natomiast usg miedzy 11 a 14 tyg. U mnie bedzie zachowane dokladnie 2 tyg.
Paraply
Za mną też od kilku dni chodziły pierogi ruskie az w końcu dzisiaj je zrobiłam i zeżarłam chyba z 10 na raz. Ale przynajmniej pierwszy raz od jakiegoś czasu zjadłam coś ze smakiem.
Co do badań to faktycznie drogi to biznes. Ale na szczęście miałam szeroką diagnostykę w trakcie starań więc część mam nadzieję, że odpadnie. A zapłaciłam wtedy za wszystkie ponad 800 zł. Usg piersi miałam rok temu więc chyba jest wazne, cytologie trzeba będzie zrobić bo ponad rok temu była, a grupy krwi nigdy w życiu nie miałam oznaczanej i nawet nie wiem jaką mam [emoji849]
Co do badań to faktycznie drogi to biznes. Ale na szczęście miałam szeroką diagnostykę w trakcie starań więc część mam nadzieję, że odpadnie. A zapłaciłam wtedy za wszystkie ponad 800 zł. Usg piersi miałam rok temu więc chyba jest wazne, cytologie trzeba będzie zrobić bo ponad rok temu była, a grupy krwi nigdy w życiu nie miałam oznaczanej i nawet nie wiem jaką mam [emoji849]
ForgetMeeNot
Dziewczyny ja dziś od rana mam mdłości i kręci mi się w głowie. Nie wymiotuje ale mdli strasznie. Miałam ochotę na sernik więc tatuś mi przywiózł z cukierni, zjadłam dwa gryzy i koniec. Jestem na antybiotyku i boję się że zaszkodzi mi ten brak jedzenia ale ja na prawdę nie mogę jeść. Macie jakieś sposoby?
Ja jem na sile, a czuje się tak samo jak Ty. Dramat
ewelka8312
Wlasnie zjadłam frankfurterki z musztardą i bułeczkę....mmmmmm pycha... Moja pora kiedy nie mdli I mogę jeść normalnie
Paraply
Nie wiem czy przegladalas tę tabelkę do końca ale w NIFTY masz te wszystkie zespoły dodatkowo badane, a w SANCO plus już nie.Ja jem na sile, a czuje się tak samo jak Ty. Dramat
reklama