reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Witajcie nowe mamy :)
Jakoś się dzisiaj nie mogę wbić w dyskusję. Może dlatego, że synek mało spał w dzień i nie miałam czasu nadrabiać...spędziłam z nim sama intensywny dzień, potem mąż nas namówił na spacer (znaczy chciał zabrać małego, ale doszłam do wniosku, że wyjdę z nimi). No i potem tak mnie w pachwinach ciągnęło.
Co do korona to wychodzę jedynie na spacer na podwórko (mieszkamy na wsi) i na budowę 200 m dalej. Nigdzie indziej się nie ruszam :)
Jedynie na wizytę w piątek pojadę na miasto :)

Cześć dziewczyny,
Chciałam się z Wami przywitać. Mam już dwóch synków. W listopadzie straciłam ciążę, skończyło się niestety zabiegiem w szpitalu. Po 3 miesiącach postanowiliśmy spróbować ostatni raz, i akurat się udało, a tu niestety teraz strach przed koronawirusem. Póki co z ciąży jeszcze się nie cieszę po ostatnich przeżyciach. Wizytę u lekarza mam jutro i już zaczynam się stresować. Po wyliczeniach termin porodu wypadałby ok 9 listopada.
Hej Dziewczynki [emoji4] jestem nowa!!! Termin z OM wychodzi na 16.11.20 do lekarza ide jutro. Liczę na bijące serducho. Jestem mamą dwóch dam 10 i 6 lat z OGROMNYMI problemami. Ale o tym może kiedys:) teraz liczymy na zdrówko [emoji4] swoją droga bardzo martwi mnie moja wczesna ciaza i ta epidemia. Jak sobie radzicie?
Witam :)
dołączam do Was, tydzień temu zrobiłam betę i wyszedł 5 tydzień, z objawów to strasznie tkliwe piersi no i oczywiście brak miesiączki. Teraz doszedł ból podbrzusza i pleców, a generalnie gdybym nie zrobiła badania to pewnie bym nie wierzyła, że jestem w ciąży. Jutro wizyta u gina na 17.00, jestem ciekawa czy będzie coś widać i czy wszystko dobrze, oby!
Witam, dolaczma do listopadowych mam :) Obecnie mieszkam w Belgii. To moja pierwsza ciaza, dluuuugo wyczekiwana, wiec jak na razie na chlodno jeszcze do wszystkiego podchodze. Pierwsza wizyta lekarska bedzie u mnie w czwartek, 26 marca.
Witamy [emoji8] i oczywiście ogromne gratulacje [emoji173]

U mnie dziś coś strasznego [emoji26] jeszcze tak źle się w tej ciąży nie czułam. Od rana brak apetytu. Zjadłam na siłę jedną kanapkę A na obiad odrobinę zupy po której myślałam że puszczę pawia [emoji2961] pół dnia spałam. Boli mnie brzuch i plecy [emoji20] ahhh ten I trymestr [emoji43]

reklama
Hej dziewczyny,
Dołączam i ja, szukam wsparcia w tym szalonym czasie...
Dopiero co testowałam, wychodzi im 5 tydzień, termin na koniec listopada. Brak okresu, objawy się zgadzają. Pierwsza ciąża, wyczekiwana i chyba nadal nie dowierzam. Dopiero będę próbować dzwonić do lekarzy, co mam teraz zrobić czy mam czekać itp. W normalnej sytuacji poleciłabym na betę w podskokach ale czuje taki koronaparaliż i nie potrafię się cieszyć tak do końca :( . Ehh potrzebuję otuchy.

Do góry