reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Hej Dziewczynki [emoji4] jestem nowa!!! Termin z OM wychodzi na 16.11.20 do lekarza ide jutro. Liczę na bijące serducho. Jestem mamą dwóch dam 10 i 6 lat z OGROMNYMI problemami. Ale o tym może kiedys:) teraz liczymy na zdrówko [emoji4] swoją droga bardzo martwi mnie moja wczesna ciaza i ta epidemia. Jak sobie radzicie?
Witaj i trzymamy kciuki.

reklama
Co do epidemii to wiadomo stres jest ale z drugiej strony to trochę mi to na rękę mąż w domu jest więc pomoże przy starszym dziecku, w razie czego do sklepu skoczy, a najbardziej to pasuje mi to że nigdzie nie wychodzę więc mam nadzieję że uda mi się utrzymać przynajmniej do 12 tygodnia ciąże w tajemnicy. Po ostatniej stracie wiem że nie ma co chwalić się zbyt wcześnie, puki co o ciąży wie tylko mąż. Na szczęście moje wizyty co tydzień w gabinecie prywatnym wszystkie się odbywają

Co do epidemii to wiadomo stres jest ale z drugiej strony to trochę mi to na rękę mąż w domu jest więc pomoże przy starszym dziecku, w razie czego do sklepu skoczy, a najbardziej to pasuje mi to że nigdzie nie wychodzę więc mam nadzieję że uda mi się utrzymać przynajmniej do 12 tygodnia ciąże w tajemnicy. Po ostatniej stracie wiem że nie ma co chwalić się zbyt wcześnie, puki co o ciąży wie tylko mąż. Na szczęście moje wizyty co tydzień w gabinecie prywatnym wszystkie się odbywają

Rozumiem Cię doskonale. Ja mam zamiar nie wspominać o ciazy tak długo jak się da. Jestem pulpetem wiec myśle, ze tym bardziej to realne [emoji28] oczywiście małżon wie ale tylko on[emoji4] to 3 dziecko a dwoje starszych urodziło nam się z problemami mimo, ze my nie mamy żadnych wad w genetyce bo robiliśmy badania. Ale rodzinka wie lepiej i napewno nie po nosie by im było, a ja chce uniknąć tekstów typu : po co Ci to było, a co jak znowu będzie chore? Wiecie mam taka rodzine która chciałaby przeżyć życie za mnie. Mało robia ale do powidzenia to maja dużo [emoji2]🤪 poza tym jestem po 2 cc wiec to tez temat do narzekania🤷🏻‍♀️

Hej Dziewczynki [emoji4] jestem nowa!!! Termin z OM wychodzi na 16.11.20 do lekarza ide jutro. Liczę na bijące serducho. Jestem mamą dwóch dam 10 i 6 lat z OGROMNYMI problemami. Ale o tym może kiedys:) teraz liczymy na zdrówko [emoji4] swoją droga bardzo martwi mnie moja wczesna ciaza i ta epidemia. Jak sobie radzicie?
Witaj [emoji4] kciuki za wizyte , jutro tez kilka z nas ma wizyty [emoji6]
No jakoś musimy przebrnąć przez ta epidemie, ja np siedzę w domu od tygodnia bo jestem chora takze unikam kontaktu z innymi ludźmi i musialam tez wizyte u ginekologa przez to przełożyć ...
A Wy jak sobie radzicie?

Witaj [emoji4] kciuki za wizyte , jutro tez kilka z nas ma wizyty [emoji6]
No jakoś musimy przebrnąć przez ta epidemie, ja np siedzę w domu od tygodnia bo jestem chora takze unikam kontaktu z innymi ludźmi i musialam tez wizyte u ginekologa przez to przełożyć ...
A Wy jak sobie radzicie?
Ja po nieco ponad tygodniu spędzonym w domu, stwierdzam, ze jeszczw troche i chyba oszaleje🙈🙊

reklama
Do góry