reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Mnie już któryś dzień z kolei dość mocno podbrzusze boli, ale nie cały czas tak jakby na okres. Ale słyszałam, że to przez to że w macicy jest zarodek i macica sie powiększa. Na dodatek coś mnie katar i kaszel męczą, moge sie AMOLEM smarować? Nie chce leków brać a nie wiem już co robić. Amol jest ziołowy więc raczej nic mi nie powinno być. A wy co mówicie?

Mnie już któryś dzień z kolei dość mocno podbrzusze boli, ale nie cały czas tak jakby na okres. Ale słyszałam, że to przez to że w macicy jest zarodek i macica sie powiększa. Na dodatek coś mnie katar i kaszel męczą, moge sie AMOLEM smarować? Nie chce leków brać a nie wiem już co robić. Amol jest ziołowy więc raczej nic mi nie powinno być. A wy co mówicie?
Z domowych sposób napewno polecę herbatke z miodem, syrop z cebuli, i płukanie gardła solą. Może w jeden dzień nie postawią na nogi, ale mnie wyratowały 🙂

Witaj [emoji4] kciuki za wizyte , jutro tez kilka z nas ma wizyty [emoji6]
No jakoś musimy przebrnąć przez ta epidemie, ja np siedzę w domu od tygodnia bo jestem chora takze unikam kontaktu z innymi ludźmi i musialam tez wizyte u ginekologa przez to przełożyć ...
A Wy jak sobie radzicie?

Ja tak średnio szczerze mówiąc. Przez to mam jakieś dziwne myśli, ze z dzieckiem coś jest nie tak, ze seduszko przestało bić, a sytuacji nie poprawia fakt, ze wizyty u ginekologa stoją pod znakiem zapytania

Na katar (mialam taki juz w kolorach teczy) pomogly inhalacje z inhalolem w misce i recznikiem na glowie[emoji849]
Dlugo sie opieralam, ale sa faktycznie skuteczne takie inhalacje

Witam :)
dołączam do Was, tydzień temu zrobiłam betę i wyszedł 5 tydzień, z objawów to strasznie tkliwe piersi no i oczywiście brak miesiączki. Teraz doszedł ból podbrzusza i pleców, a generalnie gdybym nie zrobiła badania to pewnie bym nie wierzyła, że jestem w ciąży. Jutro wizyta u gina na 17.00, jestem ciekawa czy będzie coś widać i czy wszystko dobrze, oby!

Witam :)
dołączam do Was, tydzień temu zrobiłam betę i wyszedł 5 tydzień, z objawów to strasznie tkliwe piersi no i oczywiście brak miesiączki. Teraz doszedł ból podbrzusza i pleców, a generalnie gdybym nie zrobiła badania to pewnie bym nie wierzyła, że jestem w ciąży. Jutro wizyta u gina na 17.00, jestem ciekawa czy będzie coś widać i czy wszystko dobrze, oby!
Powodzenia, ja byłam w czwartek i niestety jeszcze nic nie było widać. Za 2 tygodnie lekarz kazał przyjść i oby wtedy coś już było widać prócz pęcherzyka ciążowego.

reklama
Jutro będzie 6 tyd. 4 dzień więc chyba już coś powinno być widoczne, przejrzałam forum i widziałam że u innych dziewczyn już zarodek był widoczny. No zobaczymy, rozmowa z ginem dobrze mi zrobi, będę spokojniejsza na pewno.

Do góry