Hej Dziewczynki jestem nowa!!! Termin z OM wychodzi na 16.11.20 do lekarza ide jutro. Liczę na bijące serducho. Jestem mamą dwóch dam 10 i 6 lat z OGROMNYMI problemami. Ale o tym może kiedys teraz liczymy na zdrówko swoją droga bardzo martwi mnie moja wczesna ciaza i ta epidemia. Jak sobie radzicie?
reklama
Hej witaj wśród nasHej Dziewczynki jestem nowa!!! Termin z OM wychodzi na 16.11.20 do lekarza ide jutro. Liczę na bijące serducho. Jestem mamą dwóch dam 10 i 6 lat z OGROMNYMI problemami. Ale o tym może kiedys teraz liczymy na zdrówko swoją droga bardzo martwi mnie moja wczesna ciaza i ta epidemia. Jak sobie radzicie?
angles
Fanka BB :)
Hej. O której masz jutro lekarza? Bo jest post w którym są wymienione dziewczyny z wizytą na jutro żebyśmy mogły się mentalnie wspierać więc Cię dopiszeHej Dziewczynki jestem nowa!!! Termin z OM wychodzi na 16.11.20 do lekarza ide jutro. Liczę na bijące serducho. Jestem mamą dwóch dam 10 i 6 lat z OGROMNYMI problemami. Ale o tym może kiedys teraz liczymy na zdrówko swoją droga bardzo martwi mnie moja wczesna ciaza i ta epidemia. Jak sobie radzicie?
angles
@LadyAs wpisaneWięc pierwsza idzie @Dżasta :) później Ty @Karolla123 , następnie @Moncia89 @LadyAs @kejti1989 @gigi12 i na koniec @Ccamillac i Ja @angles no to już troszkę Nas jest Babki
sandyy
Tez moze tak byc, tydzien w domu w pizamie daje na glowe[emoji40]Gdyby nie tel ból przy przelykaniu i wrażenie posiadania tego gula w gardle to reszta spoko , dziekuje [emoji4]
Jestem taka trochę skolowana bo siedzę już tydzień w domu w piżamie bez wychodzenia na powietrze i wydaje mi sie , ze brakuje mi tego tlenu dlatego tak sie dziwnie czuje...
Powodzenia jutro[emoji123]
sandyy
Wszystkie objawy nazywaja sie pierwszy trymestr[emoji16]Hej dziewczyny.Jak się czujecie ogólnie ? Ja padam z nóg, jestem ciągle zmęczona ,śpiąca ,mam bóle głowy i czuję się jak wrak człowieka.I tak prawie od dwóch tygodni.Wizyta dopiero 7 kwietnia o ile wogole się odbędzie przez to paskudztwo co się dzieje Robilam morfologię i inne podstawowe badania.Wszystko ok, więc nie wiem skąd się bierze to moje fatalne samopoczucie.Biore Luteinę i acard - któraś z Was też to bierze? Może macie podobne doswiadczenia...Jak u Was?
W drugim dostaniemy powera, trzeba czekac[emoji123]
ewelas1991
Ja po dwóch poronieniach
sandyy
Hej Dziewczynki [emoji4] jestem nowa!!! Termin z OM wychodzi na 16.11.20 do lekarza ide jutro. Liczę na bijące serducho. Jestem mamą dwóch dam 10 i 6 lat z OGROMNYMI problemami. Ale o tym może kiedys teraz liczymy na zdrówko [emoji4] swoją droga bardzo martwi mnie moja wczesna ciaza i ta epidemia. Jak sobie radzicie?
Czesc[emoji123]
Powodzenia jutro, oby wszystko bylo ok
Mnie tez dobija strasznie fakt epidemii, no ale co zrobic...
reklama
Ana 17.2020
Zaangażowana w BB
U mnie termin z om na 17.11 witajHej Dziewczynki jestem nowa!!! Termin z OM wychodzi na 16.11.20 do lekarza ide jutro. Liczę na bijące serducho. Jestem mamą dwóch dam 10 i 6 lat z OGROMNYMI problemami. Ale o tym może kiedys teraz liczymy na zdrówko swoją droga bardzo martwi mnie moja wczesna ciaza i ta epidemia. Jak sobie radzicie?