reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Ja powinnam jutro mieć wizytę ale szczerze mówiąc nie wiem jak to będzie. Dzwoniłam do Femmed i Pani powiedziała że mam czekać na telefon od dr. Dla części pacjentek są wyznaczone konsultacje online czego kompletnie sobie nie wyobrażam. Bardzo stresuje się wizytą a teraz jeszcze w ogóle ciekawe czy ona się odbędzie.

O matko. Tego się obawiałam właśnie, ze tak będzie. To odwołują wizyty kobiet w ciąży?

reklama
Witajcie Dziewczyny. Chciałabym do Was dołączyć na stałe. W listopadzie 2019 miałam puste jajo płodowe. Dzisia mam 6+0 ciąży. Chciałabym już wiedzieć czy wszystko tym razem jest ok. Niby puste jajo zdarza się najczęściej tylko raz. Bardzo się boję. Jutro idę na pierwsze usg. Czy nie za wcześnie? Ale z drugiej strony chciałabym cokolwiek wiedzieć. Czy któraś z Was byla lub jest w podobnej sytuacji??

Ostatnia edycja:
CBF
Boże masakra dziewczyny. Co to się dzieje [emoji45] To gdzie my te badania mamy zrobić? U kogo potwierdzić ciążę? Sprawdzić czy dobrze się rozwija jak wszyscy się zamykają i odwołują wizyty? Przecież umre z nerwów jak jeszcze piątkowa wizytę mi odwołają. Chociaż żeby potwierdzić czy jest serce. U mnie już 6+4, w kolejny piątek będzie 7+5 i bez potwierdzenia bijącego serca? Czy któraś z Was też na tym etapie nic nie wie? [emoji3525]
Ja jestem dzisiaj mniej więcej 6+3, wizytę mam w poniedziałek. Narazie nic nie wiem żeby lekarz miał ja odwołać...

Boże masakra dziewczyny. Co to się dzieje [emoji45] To gdzie my te badania mamy zrobić? U kogo potwierdzić ciążę? Sprawdzić czy dobrze się rozwija jak wszyscy się zamykają i odwołują wizyty? Przecież umre z nerwów jak jeszcze piątkowa wizytę mi odwołają. Chociaż żeby potwierdzić czy jest serce. U mnie już 6+4, w kolejny piątek będzie 7+5 i bez potwierdzenia bijącego serca? Czy któraś z Was też na tym etapie nic nie wie? [emoji3525]

Ja mam 6+4 i dopiero w poniedziałek na 20:00 mam wizytę o ile nie odwoła ..

Ja byłam na pierwszym usg w 7+6.

No to będziemy podobnie rodzić, bo byłam wczoraj na pierwszej wizycie i wg OM 6+6 i termin na 06.11, a wg USG 6+3 i termin na 8.11, a maleństwo ma 6,1mm ^^
Następna wizyta za równy miesiąc
Super ☺ a masz skierowanie na jakieś badania ? Założona kartę ciąży? Bo mi jeszcze nie założył

Witajcie Dziewczyny. Chciałabym do Was dołączyć na stałe. W listopadzie 2019 miałam puste jajo płodowe. Dzisia mam 6+0 ciąży. Chciałabym już wiedzieć czy wszystko tym razem jest ok. Niby puste jajo zdarza się najczęściej tylko raz. Bardzo się boję. Jutro idę na pierwsze usg. Czy nie za wcześnie? Ale z drugiej strony chciałabym cokolwiek wiedzieć. Czy któraś z Was byla lub jest w podobnej sytuacji??

Witaj i gratulacje

Mi dzisiaj z usg 4 tydzień wyszedł a według tych wszystkich kalkulatorów i aplkacji początek 7 tygodnia. Kazał pojawić sie a 2 tyg do kontroli i witaminy brać.

Czy ja wiem, w miare sie unormowały po 8 miesiąach a nawet 5 od zaprzestania antykoncepcji. Torbiel miałam wykrytą w styczniu.
Bo kalkulatory liczą ciążę od 1 dnia cyklu, czyli od ostatniej miesiączki. A lekarz wyliczył faktyczny wiek ciąży, od dnia zapłodnienia albo inplantacji zarodka

reklama
Do góry