A zleciał Wam lekarz badanie na cytomegalię? Bo mój teraz nie zlecił i niby w poprzedniej ciąży wyszły mi przeciwciała, ale tak myślę czy nie zrobić. Mój bratanek urodził się z prawdopodobnie wrodzoną i jestem teraz trochę przewrażliwiona na ten temat.W pierwszej ciąży od razu na pierwszej wizycie zakładał kartę, a teraz się wstrzymuje. Ale badania zleca od razu. Zapewne dostaniesz skierowanie na badania krwi - morfologia, glukoza, tsh, zoltacza, toxoplazmoxa, różyczka, kila, HIV, mocz.
reklama
Nutka9
Zaangażowana w BB
Hej. Po cichu dołączam do grona oczekujących. Pełna obaw przez sytuację z wirusem. Ale staram się myśleć pozytywnie. Dzisiaj robiłam test, z kalkulatora termin wychodzi 27 listopad.
Mam już dwoje dzieci. Córcia z 2013 i syn z 2016 [emoji4]
agabaj92
Fanka BB :)
Cześć, ja jutro jade na potwierdzenie ciąży boje sie i nie mam pojęcia co będzie, na dodatek nie wiem jaki lekarz mnie przyjmnie.Hej. Po cichu dołączam do grona oczekujących. Pełna obaw przez sytuację z wirusem. Ale staram się myśleć pozytywnie. Dzisiaj robiłam test, z kalkulatora termin wychodzi 27 listopad.
Nelja
Hej. Po cichu dołączam do grona oczekujących. Pełna obaw przez sytuację z wirusem. Ale staram się myśleć pozytywnie. Dzisiaj robiłam test, z kalkulatora termin wychodzi 27 listopad.
gratulacje ! Witaj tez będę mama 3
Tak dużo napisalyscie od mojej ostatniej wizyty , ze nie sposób nadrobić
Wczoraj odebrałam wynik bthcg : 24,883 .
Jak sprawdzam w normach to się gubię.
Jak to jest jeśli
6. tydzień - 1,080 - 56,500 mIU/ml
7. - 8. tydzień - 7, 650 - 229,000 mIU/ml
To ja łapie się i tu i tu ! Jak to się interpretuje?
Badanie było robione tydzień temu wiec wtedy wg om był to 6t1d .
W piątek mam mieć drugi wynik z wczorajszego badania.
Ewarut Cudowna wiadomość! Najwspanialsza!
Sunflower01
r
Następna mam 06.04. Ale miałam już 4 co tydzień, bo nie było widać Zarodka-różnica wieku ciąży z Om i usg 3 tygodnie wyszła ostatnio.A kolejną wizyte z wynikami kiedy masz?
ewelka8312
Ja byłam w 4.5 tyg na pierwszej wizycie i na kolejną miałam przyjść po dwóch tyg zobaczyć czy jest serduszko na NFZ i byłam w poniedziałek i kolejna nam 30 marca, już prywatnie. Nie mam jeszcze żadnego skierowania na badanie, ale biorę duphaston, magnocal i kwas foliowy.
Może mi już każe robić badania po następnej wizycie.
angles
I na kiedy przewidywany termin porodu?r
Następna mam 06.04. Ale miałam już 4 co tydzień, bo nie było widać Zarodka-różnica wieku ciąży z Om i usg 3 tygodnie wyszła ostatnio.
Sunflower01
Jak się czujesz po duphasronie? W pierwszej brałam, okropnie się czułam, to teraz dał mi progesteron bensiJa byłam w 4.5 tyg na pierwszej wizycie i na kolejną miałam przyjść po dwóch tyg zobaczyć czy jest serduszko na NFZ i byłam w poniedziałek i kolejna nam 30 marca, już prywatnie. Nie mam jeszcze żadnego skierowania na badanie, ale biorę duphaston, magnocal i kwas foliowy.
WitajHej. Po cichu dołączam do grona oczekujących. Pełna obaw przez sytuację z wirusem. Ale staram się myśleć pozytywnie. Dzisiaj robiłam test, z kalkulatora termin wychodzi 27 listopad.
Sunflower01
5 listopadaI na kiedy przewidywany termin porodu?
reklama
angles
Witaj mi kalkulatory mówią o terminie na 21 listopad. Kiedy wybierasz się do lekarza?Hej. Po cichu dołączam do grona oczekujących. Pełna obaw przez sytuację z wirusem. Ale staram się myśleć pozytywnie. Dzisiaj robiłam test, z kalkulatora termin wychodzi 27 listopad.