reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Pęcherzyk czy crl???
Zobacz
IMG_20200313_122042.jpeg
IMG_20200313_122049.jpeg

Dziewczyny coś mi się nie zgadza. Byłam 5.03 u niego pęcherzyk miał 0.62. Wskazywało na 4+4.dzis jest 1.19cm i wskazuję na 5+2.
Ostatni okres 23.01.2020. Czy tu aby nie ma cienia nadziei. A dziś jest 7+2
Ja bym na Twoim miejscu wstrzymała się z tym szpitalem. Najwyżej organizm zacznie się sam oczyszczać. Spróbuj może umówić się do innego lekarza za kilka dni. Nawet prywatnie ale żeby dobry sprzęt miał. Trochę dziwny ten lekarz że od razu określił ciążę [emoji20] jeśli widzisz chociaż cień nadzieji to walcz! Jesteśmy z Tobą [emoji173]

Ostatnia edycja:
reklama
Że ciąża rozwija się za wolno i on daje skierowanie na łyżeczkowanie.

Na takim etapie w najgorszej sytuacji to powinno być bez łyżeczkowania. Ja bym się nie zgłodzila. Jakie masz wymiary na usg. Ja ostatnia miesiączka 22.01 , wg Om wczoraj było 7+1 i tez mam ciąże młodsza. Może idź do innego lakarza. Nawet dziś jeslu jest szansa

Do góry