reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Nie wiem czy mi przedłużą, ale jakoś sie tym nie przejmuje narazie, co ma być to będzie, a jak chce sie prace znaleźć to sie znajdzie
Dokładnie [emoji4] jestem tego samego zdania ,my i nasze fasolki sa teraz najważniejsze [emoji4] ja dziś idę na 14 do pracy do 17 bo kolega przychodzi dodatkowo w weekendy a ze jedno auto zepsute to on bd pracowal a ja pojde do domu po prostu a na jutro ogarniam zastepstwo za mnie na caly dzien I tez bd w domu . Niedziela i poniedzialek wolny a we wtorek ide rano do lekarki z nadzieją ze bedzie cos widać i dostane zwolnienie bo we wtorek mam na 12 do pracy w nowym lokalu bo w poniedziałek szef przenosi lokal w inne miejsce, wiec może juz nie bd musiala tam iść...

No tak specjalnie teraz zaszlas...
Jestes na probnej czy na okreslony juz?
Mam nadzieje, ze po Twojej mysli pojdzie...

Ja pracuje od 2012 w tej firmie, juz przezyli moja jedna ciaze i swiat sie nie zawalil mimo, ze zapowiadali to [emoji14]
Na określony [emoji4]
Dziekuje ,tez mam taka nadzieje [emoji4][emoji8]

Ooo no to Ty juz dluuugi pracownik, to super ze tak zareagowali i ze sie firma bez Ciebie nie zawali [emoji3][emoji3]

Mi apka liczy 6+2 obecnie, a gin liczyl 2 dni mniej z OM. Tex nie wiem ktore liczenie jest poprawne. Dzis cos brzuch mnie dodatkowo boli...
No ja tez nie wiem jak prawidłowo , bo jak byłam u lekarza to wg apki mialam 5+2 a on jakos więcej naliczyl 5+4 czy nawet 5+6 [emoji848][emoji848]

Mnie tez cos kuje dziś brzuch coraz mocniej ....

Dokładnie [emoji4] jestem tego samego zdania ,my i nasze fasolki sa teraz najważniejsze [emoji4] ja dziś idę na 14 do pracy do 17 bo kolega przychodzi dodatkowo w weekendy a ze jedno auto zepsute to on bd pracowal a ja pojde do domu po prostu a na jutro ogarniam zastepstwo za mnie na caly dzien I tez bd w domu . Niedziela i poniedzialek wolny a we wtorek ide rano do lekarki z nadzieją ze bedzie cos widać i dostane zwolnienie bo we wtorek mam na 12 do pracy w nowym lokalu bo w poniedziałek szef przenosi lokal w inne miejsce, wiec może juz nie bd musiala tam iść...
Ja mam ból pleców nie do zniesienia od 2 tygodni, byłam na zwolnieniu, wróciłam do pracy, ale z powrotem plecy bolą, no i na dodatek nie wiem czy teraz w środę uda mi sie wcisnąć na wizyte do ginekologa a jak nie to za 2 tygodnie dopiero. Mam nadzieje że na ten czas rodzinny da mi zwolnienie

reklama
Do góry