ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Mama ginekolog dość rzeczowo opisuje usg wczesnej ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest tylko pecherzyk ciazowyA jest ciało żółte?
Czyli nie ma jeszcze zarodka ? Tak? Na to wychodzi.Ale ja bym na Twoim miejscu poszła do innego gina.Po moim ostatniej wizycie na izbie przyjęć byłabym ostrożna co do kierowania się opinią jednego lekarza.
Nie nie ma zarodkaCzyli nie ma jeszcze zarodka ? Tak? Na to wychodzi.Ale ja bym na Twoim miejscu poszła do innego gina.Po moim ostatniej wizycie na izbie przyjęć byłabym ostrożna co do kierowania się opinią jednego lekarza.
Dokładnie [emoji4] jestem tego samego zdania ,my i nasze fasolki sa teraz najważniejsze [emoji4] ja dziś idę na 14 do pracy do 17 bo kolega przychodzi dodatkowo w weekendy a ze jedno auto zepsute to on bd pracowal a ja pojde do domu po prostu a na jutro ogarniam zastepstwo za mnie na caly dzien I tez bd w domu . Niedziela i poniedzialek wolny a we wtorek ide rano do lekarki z nadzieją ze bedzie cos widać i dostane zwolnienie bo we wtorek mam na 12 do pracy w nowym lokalu bo w poniedziałek szef przenosi lokal w inne miejsce, wiec może juz nie bd musiala tam iść...Nie wiem czy mi przedłużą, ale jakoś sie tym nie przejmuje narazie, co ma być to będzie, a jak chce sie prace znaleźć to sie znajdzie
Na określony [emoji4]No tak specjalnie teraz zaszlas...
Jestes na probnej czy na okreslony juz?
Mam nadzieje, ze po Twojej mysli pojdzie...
Ja pracuje od 2012 w tej firmie, juz przezyli moja jedna ciaze i swiat sie nie zawalil mimo, ze zapowiadali to [emoji14]
No ja tez nie wiem jak prawidłowo , bo jak byłam u lekarza to wg apki mialam 5+2 a on jakos więcej naliczyl 5+4 czy nawet 5+6 [emoji848][emoji848]Mi apka liczy 6+2 obecnie, a gin liczyl 2 dni mniej z OM. Tex nie wiem ktore liczenie jest poprawne. Dzis cos brzuch mnie dodatkowo boli...
Ja mam ból pleców nie do zniesienia od 2 tygodni, byłam na zwolnieniu, wróciłam do pracy, ale z powrotem plecy bolą, no i na dodatek nie wiem czy teraz w środę uda mi sie wcisnąć na wizyte do ginekologa a jak nie to za 2 tygodnie dopiero. Mam nadzieje że na ten czas rodzinny da mi zwolnienieDokładnie [emoji4] jestem tego samego zdania ,my i nasze fasolki sa teraz najważniejsze [emoji4] ja dziś idę na 14 do pracy do 17 bo kolega przychodzi dodatkowo w weekendy a ze jedno auto zepsute to on bd pracowal a ja pojde do domu po prostu a na jutro ogarniam zastepstwo za mnie na caly dzien I tez bd w domu . Niedziela i poniedzialek wolny a we wtorek ide rano do lekarki z nadzieją ze bedzie cos widać i dostane zwolnienie bo we wtorek mam na 12 do pracy w nowym lokalu bo w poniedziałek szef przenosi lokal w inne miejsce, wiec może juz nie bd musiala tam iść...
Idź dla pewności gdzie indziej.Ja wiem sama po sobie ,że już bym nie zaufała jednemu lekarzowi...Nie nie ma zarodka