reklama
Brrrownie
Fanka BB :)
Też zaczynam mieć schizy.Ja popijam napój imbirowo - cytrynowy, bo trochę się przeziębiłam. Chyba powoli zaczyna mi się udzielać panika związana z koronawirusem [emoji19] Pracuję w szkole, jestem nauczycielem, więc od poniedziałku do 25.03 nie pracuje, w poniedziałek mam pierwszą wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że nie zostanie odwołana... W ogóle jestem już tym wszystkim zestresowana [emoji3525]
Niby ja siedzę w domu, mój też narazie pracuje na miejscu. Ale co z tego jak mieszkamy w domu wielorodzinnym z jedną kuchnią. I pozostali domownicy raz że pracują, dwa że codziennie jeżdżą do marketów albo do znajomych. W weekend pewnie zjadą siostry z dzieciakami. Wiem że się nie zamknę na 4 spusty ale zaczynam popadać w jakąś panikę i najchętniej tak bym właśnie zrobiła...
W ogóle to mam dziś jakiś depresyjny humor...
karikari29
Zaangażowana w BB
Dziewczyny coś mi się nie zgadza. Byłam 5.03 u niego pęcherzyk miał 0.62. Wskazywało na 4+4.dzis jest 1.19cm i wskazuję na 5+2.
Ostatni okres 23.01.2020. Czy tu aby nie ma cienia nadziei. A dziś jest 7+2
moze pójdź jeszcze do innego lekarza ? Powiem Ci tak ja miałam taką znajomą która poszła na podobnym etapie jak Ty do lekarza i lekarz skreślił ciąże i powiedział że może wypisać skierowanie na łyzeczkowanie...ona się nie poddała poszła do innego lekarza i on kazał czekać tydzień i się okazało że ciąża była młodsza po prostu....i wszystko rozwija się dobrze u niej, miesiac temu urodziła..
Brrrownie
A co Ci lekarz powiedział dokładnie?Dziewczyny coś mi się nie zgadza. Byłam 5.03 u niego pęcherzyk miał 0.62. Wskazywało na 4+4.dzis jest 1.19cm i wskazuję na 5+2.
Ja bym chyba poszła jeszcze na konsultacje do kogoś innego...
agabaj92
Cień nadziei zawsze jestDziewczyny coś mi się nie zgadza. Byłam 5.03 u niego pęcherzyk miał 0.62. Wskazywało na 4+4.dzis jest 1.19cm i wskazuję na 5+2.
Ewarut
Że ciąża rozwija się za wolno i on daje skierowanie na łyżeczkowanie.A co Ci lekarz powiedział dokładnie?
Ja bym chyba poszła jeszcze na konsultacje do kogoś innego...
Joasia.k85
Początkująca w BB
Nie ukrywam że też się stresuje co będzie dalej jak to będzie z wizytami u lekarza które są ważne za 2 tyg mam usg doktor sprawdzi serduszko i musi mi wody plodowe często sprawdzać po tym co miałam wcześniej A 6 kwietnia mam się zgłosić z wynikami badań mam nadzieję że wszystko pójdzie planowo nie chce się w domu denerwować. A teraz siedzę z synem ma 13 lat to mam towarzystwo traktujemy to poważnie i nie wychodzimy. A co do samopoczucia to mogę spać cały dzień. No musimy się jakoś trzymać kobietki
karikari29
Zaangażowana w BB
Że ciąża rozwija się za wolno i on daje skierowanie na łyżeczkowanie.
ja bym poszła na Twoim miejscu jeszcze do innego lekarza i zrobiła badania bety w odstępie 48 godzin....! !
ewelas1991
Ja bym poczekała na Twoim miejscu jeśli masz wątpliwości.Idź do innego gina jak najszybciej to sprawdzić.Dziewczyny coś mi się nie zgadza. Byłam 5.03 u niego pęcherzyk miał 0.62. Wskazywało na 4+4.dzis jest 1.19cm i wskazuję na 5+2.
reklama
ewelas1991
Crl ma 1,19 cm?????Ja bym poczekała na Twoim miejscu jeśli masz wątpliwości.Idź do innego gina jak najszybciej to sprawdzić.