reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Cześć co u Was słychać.? Jak się czujecie

Ja popijam napój imbirowo - cytrynowy, bo trochę się przeziębiłam. Chyba powoli zaczyna mi się udzielać panika związana z koronawirusem 😒 Pracuję w szkole, jestem nauczycielem, więc od poniedziałku do 25.03 nie pracuje, w poniedziałek mam pierwszą wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że nie zostanie odwołana... W ogóle jestem już tym wszystkim zestresowana ☹️

Myślałam,że jak nie będę już pracować, to wykorzystam czas na jakieś zakupy, wyjazdy, kino..

A tu lipa..zakaz wychodzenia, zakupów w galeriach ehhhh....

Niech już będzie cieplej to chociaż na spacery się pochodzi. Bo jak tak wieje to jakoś nie mam ochoty wychodzić

😯

Ja za chwile wybieram sie do rodzinnego ze względu na ból pleców, teściowa sie troche boi czy powinnam iśc w takie skupisko ludzi, ale niby u nas nie ma, ale inaczej zwolnienia narazie nie dostane. Może da mi, ewentualnie troszke pościemniam i spróbuje go przekonać że l4 potrzebne jest. Mam nadzieje że nie będzie robił problemów ze zwolnieniem, A wizyte u gin mam za 2 tygodnie w środe 25, ale może teraz w środe mnie przyjmnie i będe szybciej na wizycie. Teraz jakoś połowe 6 tyg mam ciąży, okresu nadal brak

Tez mam taka nadzieje , ale akurat tutaj L4 nie jest dobrze traktowane i co bym nie zrobiła to tak czy siak sie wkurza...
Menadzerka nie ma faceta ani rodziny, wiec ciazy nie zrozumie, szef raczej tez nie bo na wszystko wywalone I ze wszystkim kaze dzwonic do menadzerki, wiec do niej bede musiala znow powiedziec o tej ciazy I ze bede brala zwolnienie we wtorek (jesli dostane) [emoji848]Umowa o prace do polowy grudnia mam ...

Super , ze u Ciebie rozmowa przebiegła spokojnie, długo pracujesz w tej firmie ?

Bo ja to od stycznia jestem u nich wiec sie wkurza ale co ja zrobie, ze akurat teraz sie udało zajść w ciążę ... ja sobie nie wybralam ale oni i tak stwierdza , ze specjalnie zaszlam teraz w ciążę [emoji1751]

No tak specjalnie teraz zaszlas...
Jestes na probnej czy na okreslony juz?
Mam nadzieje, ze po Twojej mysli pojdzie...

Ja pracuje od 2012 w tej firmie, juz przezyli moja jedna ciaze i swiat sie nie zawalil mimo, ze zapowiadali to [emoji14]

U mnie chyba 6+2 od 1dnia ost @ i nie wiem jak to liczyć bo kazda aplikacja to liczy inaczej, jak Wy Liczycie od 1 dnia ostatniej @ ? Czy inaczej ?
No ja tez tak wczoraj mialam , ze polozylam się na piersi i mnie mega bolaly...
Brzuch mnie pobolewa czasami a tak tez jakbym nie była w tej ciąży..
Mi apka liczy 6+2 obecnie, a gin liczyl 2 dni mniej z OM. Tex nie wiem ktore liczenie jest poprawne. Dzis cos brzuch mnie dodatkowo boli...

Żegnam Was jutro lyczeczkowanie
Ewa tak bardzo mi przykro. Te nasze dzieciaki są na początku tak kruche i wrażliwe ,że chociaż teraz lekarz mnie uspokoił to już boje się kolejnej wizyty.Czy znów będę miała szczęście zobaczyć że wszystko jest dobrze.Jestem z Tobą całym sercem.Wiem co czujesz ,bo sama przez to przechodzilam .Nie czuj się sama z tym wszystkim.Takich kobiet jak my jest mnóstwo .Jeszcze wszystko się ułoży 💕

reklama
Ja popijam napój imbirowo - cytrynowy, bo trochę się przeziębiłam. Chyba powoli zaczyna mi się udzielać panika związana z koronawirusem [emoji19] Pracuję w szkole, jestem nauczycielem, więc od poniedziałku do 25.03 nie pracuje, w poniedziałek mam pierwszą wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że nie zostanie odwołana... W ogóle jestem już tym wszystkim zestresowana [emoji3525]
Ja bylam dzis w labo i doswiadczylam pierwszy raz pomiariw temp...
Straszny stres odczuwam...

Do góry