ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Wczoraj miałam dostać. A jeszcze taak mi się w głowie kręci, az mi coemno przed oczami
W terminie @ bóle podbrzusza są szczególnie odczuwalne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj miałam dostać. A jeszcze taak mi się w głowie kręci, az mi coemno przed oczami
Witam Cię serdecznie [emoji846]Cześć dziewczyny, ja jestem mamą 2 chłopcow i jednego aniołka z 38 tygodnia ciąży mojej Lenki. Teraz jestem w ciąży, wiem bo 25 lutego powinnam mieć okres nie mam go do dziś dnia, zrobiłam chyba z 10 testów ciążowych byłam 3 razy na becie. Rośnie, ostatnia wartości to 2178. W środę mam wizytę u lekarza. Z moich obliczeń to dziś jestem w 5 tc + 6 dni. Jestem ciekawa czy zobacze coś na usg jak to tak wcześnie. Ogólnie nie mam praktycznie żadnych objawów oprócz bolacych piersi i zwrotów głowy. Bardzo się boję o tą ciąże bo takiej traume. Termin wychodzi na 4 listopad.
Witamy [emoji173] współczuję bardzo mocno tego co przeszłaś [emoji20]Cześć dziewczyny, ja jestem mamą 2 chłopcow i jednego aniołka z 38 tygodnia ciąży mojej Lenki. Teraz jestem w ciąży, wiem bo 25 lutego powinnam mieć okres nie mam go do dziś dnia, zrobiłam chyba z 10 testów ciążowych byłam 3 razy na becie. Rośnie, ostatnia wartości to 2178. W środę mam wizytę u lekarza. Z moich obliczeń to dziś jestem w 5 tc + 6 dni. Jestem ciekawa czy zobacze coś na usg jak to tak wcześnie. Ogólnie nie mam praktycznie żadnych objawów oprócz bolacych piersi i zwrotów głowy. Bardzo się boję o tą ciąże bo takiej traume. Termin wychodzi na 4 listopad.
Cześć dziewczyny, ja jestem mamą 2 chłopcow i jednego aniołka z 38 tygodnia ciąży mojej Lenki. Teraz jestem w ciąży, wiem bo 25 lutego powinnam mieć okres nie mam go do dziś dnia, zrobiłam chyba z 10 testów ciążowych byłam 3 razy na becie. Rośnie, ostatnia wartości to 2178. W środę mam wizytę u lekarza. Z moich obliczeń to dziś jestem w 5 tc + 6 dni. Jestem ciekawa czy zobacze coś na usg jak to tak wcześnie. Ogólnie nie mam praktycznie żadnych objawów oprócz bolacych piersi i zwrotów głowy. Bardzo się boję o tą ciąże bo takiej traume. Termin wychodzi na 4 listopad.
Napisze na privPrawie 11 lat i mieszkam w Rundvik w Västerbotten. Ty też w Szwecji? Gdzie dokładnie?