reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Nieśmiało do was dołańczam dziewczyny.
Jestem Natalia mam 31 lat pochodzę z woj. Pomorskiego ale mieszkam w Szwecji.
Mam troje dzieci. 12lat, 11lat i 1,5roczku.
Poroniłam 1 lutego i wychodzi na to że w pierwszym cyklu udało się ponownie zajść w ciąże. Staram się podchodzić do tej ciąży spokojnie bo wszystko jeszcze może się zdarzyć ale w głębi serca bardzo się cieszę i pragnę by tym razem wszystko było dobrze.
Termin wychodzi na 7listopada więc aktualnie 5 tydz i 1 dzień.
Niech ten dzień kobiet okazał się dla nas wszystkich szczęśliwy
Cudownie, gratulacje [emoji4][emoji4][emoji3590]

reklama
A można wiedzieć z kąd? Ja z Luzina koło Wejherowa
Gdańsk [emoji4]
Tragiczny dzień dziś kręci mi się w głowie non stop muli mnie strasznie. W ogóle jestem nie do życia.
Masakra jakaś jest dziś. Chodzę i cały czas ziewam [emoji42] A do tego dopadł mnie ból głowy. Czuje się jakby mi się baterie wyczerpały [emoji43]
Mam pytanko ... Nie urosly wam piersi już? Ja czuję, ze są coraz większe hmmm a może mi się wydaje??? [emoji38][emoji38][emoji23][emoji23][emoji44][emoji44][emoji44]
A weź nic nie mów [emoji20] urosły i nie mam pojęcia po co. Mam już i tak spore które zostały po pierwszej ciąży a tu one jeszcze większe się zrobiły [emoji35] na plus to, że nie bolą i nie są tkliwe.

reklama
Do góry