CoffeS
Fanka BB :)
Jasne, że zdm relacje po wizycie[emoji4]
Mój m stwierdził, że będzie córcia, a Wy macie jakieś przeczucia co płci??
Ja miałam duże przeczucia ale bałam się że sobie.cos wmawiam bo to dopiero 1 cykl starań. Zrobiłam test bodajże 3 dni przed @ w nocy przed robieniem testu śniło mi się że idę do wc a tam krew na bieliźnie i nici z dzidzi. Także sen przeraża mnie do teraz.Tego dowiemy się już nie długo. Ja zawsze wiem już 12 tyg na badaniach prenatalnych.
Od początku czuje też że to będzie dziewczynka - problem w tym, że nie bardzo wiem czy to przeczucie czy pragnienie [emoji1787] bo w 1 ciąży od razu czułam że syn i się sprawdziło [emoji4] A o płci dowiedziałam się późno bo coś ok 18tc
Ojjj tak czułam [emoji173]W ogole dziewczyny przeczuwalyscie zanim zrobilyscie testy ze jestescie w ciazy? Ja wam powiem ze wiedzialam prawie ze od razu...kilka dni po owulacji...choc nikt mi nie wierzyl czulam to i widzialam [emoji23][emoji23][emoji23] choc nie powiem myslalam ze popadam w paranoje haahaha a ze zaszlam zaraz po odstawieniu tabletek anty to nie bylam pewna czy to przypadkiem nie sprawa tego ze wszystko wraca do normy...jak sie okazalo nie mylilam sie [emoji16][emoji16][emoji16]